Prva škola kuvanja u Beogradu

Primo škola kuvanja prva je škola ovog tipa u Srbiji. Radionice vode iskusni šefovi kuhinja najboljih beogradskih restorana, oni koji su kreirali kreativne menije i od nekih jela napravili prave brendove.

Izdvojićemo samo neke od radionica koje organizuju:

1. French bistro 2

Da pripremate vrhunske francuske specijalitete, kao što je recimo guščija džigerica. Kako kažu, objasniće vam sve: od tehnika pripreme, začinjavanja i termičke obrade u kapi od testa do estetike tanjira i uparivanja sa vinom - fois gras od A do Š! Da pripremite savršeno pečen biftek za vas će biti "mačiji kašalj".

2.Soul food

Da naučite da pripremite savršenu večeru: Maštovito začinjeni tartar biftek na slatkoj kremastoj bundevi, hladni potaž od šargarepe, pomorandže i đumbira i za slatki kraj deset od jagode i bele čokolade.

3.Asian Fusion

Izgleda neverovatno pripremititi autentične specijalitete ove egzotične kuhinje, ali biće vam neverovatno kako ćete ipak naučiti da ih pripremate sa lakoćom.Jela iz woka, vijetnamske letnje rolnice samo su neka od jela za čije pripremanje ćete postati majstori.

4. Singles. Love. Chocolade

U intimnoj atmosferi,upoznaćete nove šarmantne i zanimljive ljude.Videćete šta sve može da se dogodi uz tajni sastojak - Adoré čokoladu....

Cene od 45 do 50 eura.

Organizuju i individulane časove.

Proverite šta to sve kuvanje može da vam donese !

Pogledajte još