Uspešno održan dečiji festival na Paliluli

U organizaciji Gradske opštine Palilula juče je uspešno održana još jedna u nizu besplatnih manifestacija za sve mališane sa Palilule ali i njihove vršnjake iz celog Beograda. Dečiji festival se održao po prvi put, na jednom od omiljenih mesta okupljanja na Paliluli, na prostranom parkingu BIG FASHION Parka u Višnjičkoj 84, i izazvao je veliku pažnju porodica sa decom i pored prilično nepovoljnih vremenskih uslova.

Ovaj mini festival intenzivne zabave za celu porodicu trajao je od 11 do 14 časova, a posetioci su bili u prilici da uživaju u pažljivo osmišljenom zabavnom programu koji se odvijao na samoj festivalskoj bini. Dečija predstava „Šašavi štrumfovi“ zagrejala je atmosferu na samom otvaranju manifestacije, a program je zatim nastavio da se odvija uz atraktivne nastupe mađioničara, žonglera, klovnova i svima omiljenog Peđolina koji je svojim harizmatičnim voditeljskim šarmom ulepšao jučerašnji dan svim prisutnim posetiocima.

Program se odvijao i na celom festivalskom prostoru na kojem su mališani imali prilike da se druže i slikaju sa kostimiranim junacima iz svojih omiljenih crtanih filmova, a prostorom su defilovali i profesionalnii štulaši i žongleri zabavljajući posetioce svojim posebnim veštinama.

Festivalski prostor su posebno ulepšale levitirajuće figure koje su zaista prava svetska atrakcija ali i foto kutak za stvaranje porodičnih uspomena. Sve ljubitelje čokolade i slatkiša oduševio je „Bazar čokolade i poslastica“ na kojem se mogao pronaći slatki zalogaj za svačiji ukus.

Uz poslednje ovogodišnje pahulje, Gradska opština Palilula ispratila je zimsku festivalsku sezonu na pravi način, ali time ujedno i najavila početak proletnjih i letnjih festivalskih aktivnosti koje će, kako kažu, učiniti kulturni i zabavni život na Paliluli još sadržajnijim.

Foto: Aleksandra Ignjatović

 

Pogledajte još