Evrovizija - Lena dala Nini 12 poena

Gostujući na švarcarskoj televiziji SF2 Lena je pesmi Čaroban dala 12 poena i rekla da je Srbija njen ovogodišnji favorit na Evrovoziji.

Lena je pohvalila Ninin nastup i glas, ali i scenografiju i dala srpskom predstavniku 12 poena. Posle pesme "Čaroban" Leni se najviše dopala pesma Finske, pa potom Jermenije, Švajcarske, Mađarske, Islanda, Norveške, Poljske, Rusije,Litvanije, Grčke.

Pobednica "Pesme Evrovizije" 2010. je, kako se priča, neočekivano posetila Ninu, uoči generalne probe i poželela joj sreću na polufinalnom takmičenju.

Lena se pojavila u diseldorfskoj Areni na svoju inicijativu noseći doručak i zatražila da upozna našu Ninu i sa njom provede neko vreme uoči nastupa. Takav gest nemačke predstavnice je oduševio Ninu i ostale članove delegacije Srbije i na najbolji način pokazao ljubaznost domaćina.

Poznavaoci evrovizijskih prilika međutim dobro znaju da je Lena u nekoliko izjava poslednjih dana posebno apostrofirala da joj je pesma Čaroban i Nina favorit ovogodišnjeg takmičenja i da navija za našu pesmu.

Pogledajte još