KLINCIMA SE SVIDELO NEŠTO ŠTO NIJE SMEĆE: Goca Tržan otkrila šta misli o Konstrakti i pobedničkoj pesmi "In corpore sano" (VIDEO)

Pevačica Goca Tržan odlučila je da da svoj sud o srpskoj predstavnici Evrovizije Ani Đurić Kontrakti i njenoj numeri "In corpore sano".

Plavokosa dama otkrila je da nije pratila uživo izbor za Pesmu Evrovizije zbog lošeg zdravstevnog stanja, ali da je kasnije sve stigla da pogleda, te nije krila oduševljenje povodom Konstrakte.

- Iskrena da budem, nisam preslušala nijednu pesmu i nisam gledala nijedno veče zato što sam bila loše, nisam se dobro osećala, fizički sam bila loše i spavala sam po ceo dan, ali sam kasnije naravno pregledala sve numere da vidim o čemu se radi. Čestitke kolegama, videla sam da su se svi dobro zabavili, čestitke i javnom servisu koji je to stvarno izveo kako treba. Moram da kažem da sam prijatno iznenađena, manje-više glasovima žirija, ali zapravo, iznenadili su me glasovi publike i to mi je dalo nadu da umetnost kao takva može biti komercijalna i prihvaćena, jedino što treba da bude vidljiva. Želim da čestitam Konstrakti, pregotivna je, nastup je bio vrh! Uopšte nije potrebno da skačeš do plafona da bi pridobio publiku, koncept je suština, a suština je ono što je ona htela da kaže u ovoj pesmi. Ko razume, razume, ko ne razume, šta da vam radim! Ovo je gotivno i klincima koje smo mi pevači potcenili, bez jasne predstave da klinci nisu glupi i da ne moraju da jedu i slušaju samo smeće, već da im se ponudi nešto drugo i svidela im se "Umetnica koja mora biti zdrava" - rekla je Goca na svom "Youtube" kanalu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još