Najveći nervni slomovi zvezda

Američki mediji sastavili su skalu od 5 zvezda, koji su doživeli najizrazitije slomove. Jedan se bori sa zavisnošću od alkohola, drugi od droge. Treći ima teškoće sa bipolarnim poremećajem, nekima se jednostavno “sloši”. I šta tih 5 zvezda imaju zajedničko? Svi su redovni posetioci centara za rehabilitaciju.

Na peto mesto stavili su Vitni Hjuston. Od svog prvog javnog sloma, Vitni više nije ista. Godine 2002. najavila je da će zabavu ostaviti po strani, ali je za manje od deset godina krenula opet na tretman.

Na četvrtom mestu je Ketrin Zita Džons. Na listu je uvrštena, jer je toliko dugo skrivala da ima bipolarni poremećaj, i niko nije ni sanjao da je pritiskaju neki problemi. Zita Džons je otišla u centar za rehabilitaciju, a zatim I nastavila karijeru.

Još jedan primer je Demi Lovato. Ona je doživela nervni slom, a ubrzo otišla na lečenje. Taj period je nazvala “najmračnijim dobom življenja”, I to kada je imala 18 godina. Govorila je I o tome, da se borila sa bulimijom, samopoštovanjem I bipolarnim poremećaj. I to sve dešavalo se Diznijevom detetu!

Na drugom mestu je Mel Gibson. Na listu je ušao jer su u javnost izašli svi njegovi ispadi besa, kada je preko telefona urlao na Oksanu Grigorijevu. Takođe, tu su optužbe zbog nasilja, a Gibson je postao “poznanik policije”, jer policija pažljivo prikuplja njegove fotografije hapšenja. Na lečenje je išao zbog alkoholizma, i to je bio, po mišljenju američkih medija, početak njegove lične propasti.

I, prvo mesto? Rezervisano je za trenutno najproblematičniju zvezdu – Čarli Šina. Njegov životni moto “sa žurke na žurku” doveo ga je do alkoholizma, zavisnosti od droge, promiskuitetnog ponašanja… Stopirali su snimanje serije “Dva i po čoveka” u kome je igrao, međutim, njegova popularnost kod publike nije opala.

Ovoj listi se mogu dodati još neke zvezde. Britni Spirs, koja je bila izgubila starateljstvo nad decom, Lindzi Lohan, koja je iz jedne nevolje upadala u drugu, i Suzan Bojl, koja je posle emisije koja ju je lansirala među zvezde, doživela nervni slom…

Ni bogati nisu imuni na nesreće i probleme. Možda je slava teret koji mnogi ne mogu da podnesu…

Pogledajte još