SAMO NEKA SE ON OPORAVIO OD ONOG ZLA: Goran Dragojević iskreno o Aleksandrinoj potencijalnoj trudnoći i Dejanovom druženju sa Sandrom Rešić

Jedna od glavni tema u Beloj kući trenutno je potencijalna trudnoća Aleksandre Nikolić. Zadrugarka se nedavno požalila svom dečku Dejanu Dragojeviću da ima simptome blagoslovenog stanja, a tim povodom se sada oglasio njegov otac Goran Dragojević.

- Ako zatrudni, šta bih ja tu mogao, ja njega podržavam u svemu, samo da je došao sebi... Videli se da su se baš zavoleli, drže se zajedno, slatki su mi baš. Samo da se oporavio i rešio onog zla - kaže Goran.

Dejan je, inače, prekinuo druženje sa Sandrom Rešić, što je ovih dana jedna od glavnih tema za crnim stolom, gde se i dalje polemiše koji su razlozi za njihov krah. Spekuliše se često i o tome da li je Rešićeva zaljubljena u Dejana, te da li je pominjajući grupu "Sudbinske lisice" namerno želela da provocira Dejanovu devojku Aleksandru.

- Ne znam šta je očekivala od njega? Možda malo glumi, malo preteruje... Mislio sam da je ona malo drukčija, razočarala me je. Teši Deju, a ovamo očekuje ne znam ni ja šta. Jeste ona njemu pomagala, ali ne znam šta sad od njega očekuje i hoće - zaključio je Goran.

Izvor: Pink.rs
Foto: Goran Dragojevic/Facebook

Pogledajte još