VRATIO SAM JE NA NOGE, A SADA MI SE IGRA S MOZGOM: Filip Car otkrio Stefanu Kariću kakve probleme ima sa Dalilom Dragojević (VIDEO)

Filip Car sedeo je sa Stefanom Karićem u dnevnoj sobi i razgovarao o svim problemima koje ima sa Dalilom Dragojević.

Posle raskida on se požalio Kariću zbog kog je svojevremeno i "ratovao" sa devojkom.

- Imam neke fleševe kako je znala da bude pokvarena... Mi samo što se nismo smuvali, a ona okrene priču na Staniju i nudle. Vidim da i meni okreće tako neke priče i zameranjem ukazuje na neke stvari koje joj smetaju, pa sam na kraju promenio sve i fokus mi je samo na nju. Ja njoj kažem sinoć da mi pomogne jer nisam dobro, to nije sramota reći. Bolje da se svađam, nego da sednem i budem ra*jeban. Treba nešto da se završi, prođe dan, dva, tri i to je to. Ja da sam dobro drugačije bih rešio, nisam zavisan ni od koga, niti mogu da budem utučen - pričao je Filip.

- Imaš vrstu tereta, jer znaš da je to zbog tebe prestalo - rekao je Karić.

- Ja sumnjam u sto stvari i mislim da su sa njene strane matematički izračunate. Ona će dati 2.000 da kockam ako vidi da mene to uveseljava. Juče sje*an sedim, a ona prođe i legne. Ja je budim, razgovaram i to ode u drugi tok. Nije problem u njoj, u meni je - nastavio je Car.

- Ona se folira da je srećna i da igra da bi ti mislio - istkaao je Stefan.

- Ona oseti da nema pretnje i da mene niko ne zanima, a vrti u pogrešnom trenutku - dodao je Car.

- Nikad nisi potencirao njene greške - nastavio je Stefan.

- Ti znaš kako se ponašala pre nego što sam je prišao. Vratio sam je na noge, a kad sam ja loše igra mi se s' mozgom - pričao je Filip.

- Ona mene stvarno voli, njena suština je da je arogantna i bezobrazna. Trudim se i jda da njoj bude lakše, nikad nije kuvala, odem u prodavnicu. U jednoj svađi mi je rekla da će se videti ko je ona, a ko smo ja i on. Svim silama ću da se borim da ne budem više sa njom nikada i da se u taj odnos ne vratim - nastavio je Filip.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još