Marijana razočarana u sve i u sebe

Marijanu nervira to što je Nemeš detinjast. O tome se nakon žurke u utorak uveče požalila i Bojani: "Odbacila sam savršenog muža i savršenog oca zbog njega i sutra, da ne bude ni on, svejedno mi je. Bar znam da sam sama sa sobom rešila neke stvari... Ko nije za mene... Ne ko nije za mene, nego za koga ja nisam. Meni je moje dete to što mi je jedino bitno u mom životu. Ko će stajat uz mene, iskreno, uopšte mi nije bitno, niti mi treba iko".

Bojana je na to komentarisala kako je sve to "jako surovo", a Marijana je dodala: "Ako je neko odlučio to, onda mora i on biti spreman na neke žrtve. Ako nije siguran, oslobađam ga, nije vezan. Izdala sam sebe i sve u što verujem, svoju porodicuj, svoje prijatelje, svog muža i svoje dete zbog njega.

Naravno da mi je stalo. Nije mi to trenutni neki izbor i hir. Odupirali smo se... Tako je ispalo, više nisam mogla... Uprkos svemu, žrtvovala sam sve. Ništa nemam.

O svemu je kasnije Marijana razgovarala i s Nemešom: "Da ti ja kažem da te nikad neću prevariti, bi li mi verovao?". "Da. Tu sam ja egocentrik", odgovorio joj je Nemeš, na što mu je Marijana uzvratila: "Volim te". Potom je nastavila: "Niti sam ovo planirala, niti sam htela. Kako mi iko posle ovoga može verovati? Kako?". "Samo zato što je to to", odgovorio joj je Nemeš i dodao: "Ja mogu".

Pogledajte još