Poslednje pripreme za Sensation White

Pored gostiju iz Srbije, očekuje se dolazak preko 3500 ljudi iz 42 zemlje sveta u kojima su karte prodate.

Iza ovoga stoji kompanija Insomnia Global SEE i najveća svetska producentska kuća ID&T, koji u Arenu donose impresivan broj sistema za svetlo i zvuk, tehničku opremu i osoblje: 14 šlepera sa opremom, scenom i dekoracijom, 16 meduza visokih 6 metara ukrašenih svetlima i zvučnim efektima, 108 zvučnih kabina, 1500 članova produkcije, 22 fontane, 13 laserskih sistema i preko 100 različitih sistema za pirotehniku!

Na nivou 200 (prvi nivo iznad sedišta) biće izgrađene dodatne plesne platforme pored postojećih VIP Gold Deluxe dekova. Tako će 800 fanova imati najbolji pogled na spektakularni “Sensation, The Ocean of White” koji će im oduzeti dah, kao i na DJ-eve koji će nastupiti: Mr. White, Chuckie, Sander van Doorn, MC Gee, Fedde Le Grand i Sebastian Ingrosso.

Da bi sve prošlo besprekorno i prema globalnom standardu, na sam dan događaja u organizaciji će raditi preko 1000 ljudi.

Kapije Beogradske arene otvaraju se tačno u 20h dok je spektakularni početak planiran za 22h. Svi ulazi će biti označeni prema kategorijama - regular, vip deluxe, gold deluxe, press. Po ulasku u Arenu, karte zamenjuju narukvice koje služe za kontrolu kretanja tokom večeri i moraju se uvek imati sa sobom. Unutar Arene obezbeđen je veliki broj šankova koji će prodavati hranu i piće tokom cele noći. Platežno sredstvo će biti tokeni i vrednost jednoga će biti 125 dinara. Gosti će imati priliku da tokene kupuju širom Arene. Za sve one koji stignu ranije ispred Arene tokom celog dana biće na raspolaganju warm up deo ispred Severnog ulaza sa šankovima i warm up DJ-evima.

(old_image)

Broj karata je ograničen i prodavaće se do petka 20. maja do 18h.

Pored jedinstvenog ambijenta VIP Deluxe kluba koji ima pristup glavnom delu gde se show dešava, svi privilegovani posetioci ove “žurke u žurci” moći će da uživaju u najboljim pićima, najukusnijoj hrani, dobrom društvu i odličnoj muzici za koju će biti zaduženo 6 domaćih i stranih DJ imena: Johnny de Mol & Fady Ferraye, Pookie & Pepe, Setrise kao i dva pobednika izbora za DJ heroje koji će uskoro biti objavljeni.

Pogledajte još