ZADRUGAR ZAPLAKAO KADA JE UGLEDAO FOTOGRAFIJE ĆERKE: Marko Janjušević Janjuš proslavio 37. rođendan na rijaliti imanju u Šimanovcima (VIDEO)

Na rijaliti imanju u Šimanovcima organizovana je proslava 37. rođendana Marka Janjuševića Janjuša. Zadrugari su se okupili u "Dubiozi", a trpeza je bila bogata hranom i slatkišima. Bivši košarkaš odmah je spazio tortu sa slikom ćerke Krune, koja ga je naviše obradovala.

Takođe, na stolu se našla i torta od bivših zadrugara, ali i voditelja emisije "Ne gledam ti ja to", koja se emituje na RED televiziji, Jelene Pešić, Bore Santante, Milice Kemez i Filipa Đukića.

Slavljeniku je stigao i znak pažnje od Osmana Karića, koji je poslao specijalnu tortu u ime radio-emisije "Sprrrdnja", koju Janjuš vodi i uređuje sa njegovim sinom, Stefanom Karićem.

Kad je završio sa razgledanjem poklona i čitanjem čestitki, puštena je muzika, a slavlje je otvoreno hitom Sandre Čaprić, što je oduševilo Janjuša.

Njih dvoje bili su jako dobri prijatelji, dok je Sandra boravila u Beloj kući, a pevačica mu je za rođendan poslala tortu, čestitku i poklone.

Janjušević je tokom žurke razgledao poklone, pa je u jednoj od kesa naišao na nekoliko fotografija ćerke Krune.

Marka su odmah savladale emocije i počeo je da plače, a svi zadrugari su bil oduševljeni koliko je ona porasla od poslednjeg puta kad su je videli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Pogledajte još