MUŠKARAC NE MOŽE DA ME FASCINIRA NOVCEM, POTREBNO MI JE ISKRENO OSEĆANJE I PAŽNJA: Ceca Ražnatović progovorila o ljubavnom životu nakon raskida sa Bogdanom Srejovićem

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je nastupila na festivalu "Music Week" koji je održan na Kopaoniku, a nakon nastupa je sa osmehom govorila o brojnim aktuelnim temama.

Ceca je napravila pravi spektakl na Kopaoniku, a kako je istakla, nije imala tremu zbog svog konceta, već zbog svoje ćerke Anastasije Ražnatović, koja je sinoć imala svoj prvi nastup, i to u Parizu.

- Imala sam tremu zbog Anastasije, tražila sam da mi pošalju klipove da vidim kako sve izgleda. To je moje dete i drugačije reagujem, emotivno, to je normalno. Čule smo se pred njenu probu, žao mi je što nisam s njom. Do sad sam ja bila diva, a sad imamo još jednu pevačicu u kući. Rekla sam joj da bude što spontanija, publika odradi 90% posla, kad se izađe na binu i kad krene ta energija - rekla je Ceca kroz osmeh.

Ona je istakla da ne razume kolege koji ne podržavaju svoje naslednike da krenu istim putem i bave se pevanjem.

- Ne razumem kolege koje govore da ovo nije posao za njihovu decu, i da ovo nije posao za ženu. Ja baš mislim da jeste, ako imate koga da vas savetuje, mislim da je ovo najlepši posao - iskrena je Ceca.

Pevačica je trenutno singl, nakon što je raskinula vezu sa Bogdanom Srejovićem.

- Nisam zaljubljena trenutno, ali ne postoji lepše stanje nego kada je čovek srećno zaljubljen. Ne znam da li je teško biti Cecin dečko, meni je super. Ja se radujem sitnicama, nemam drugačije potrebe od vas. Ja sebi sve mogu da priuštim, ne treba mi muškarac da bi me fascinirao novcem, meni treba iskreno osećanje, pažnja, ljubav, ono što treba svakom normalnom čoveku - istakla je pevačica.

Ceca je zatim navela da bi joj bilo drago da Anastasija prestigne njenu slavu, a na pitanje šta će raditi kada ode u penziju, dala je duhovit odgovor.

- San svakog roditelja je da ga deca prevaziđu, moram i ja nekad u penziju. U penziji ću da pecam! Ježim se od toga, ne razmišljam o penziji, sa 95 godina ću u penziju, do tad ću biti mlada. Osećam se dobro u svojoj koži, puna sam energije, mladalačkog sam duha - rekla je pevačica.

Izvor: Blic.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.