ZALJUBLJENI PAR ZABLISTAO NA PLAŽI: Dahiana i Vlada Vuksanović uživaju na odmoru u Dominikanskoj Republici (FOTO)

Popularnog manekena Vladimira Vuksanovića domaća publika imala je priliku bolje da upozna kada je učestvovao u rijaliti programu "Survivor" davne 2012. godine iz kojeg je izašao kao pobednik.

Tridesetčetvorogodišnji Vlada od tada je bio prisutniji u medijima i posebno je postao poznat zahvaljujući ljubavnoj vezi sa jednom od najlepših srpskih pevačica Natašom Bekvalac.

Ipak, zgodni maneken svoju sreću pronašao je u Dahiani, devojci iz daleke Dominikanske Republike pored koje se skrasio i sa kojom je odlučio da osnuje porodicu. Pre dve i po godine zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav i tokom skladnog braka dobili su ćerku Valentinu i sina Teodora.

Pre tri nedelje Vlada i Dahi odlučili su da odahnu od brojnih privatnih i poslovnih obaveza i odu na odmor u otadžbinu lepe dvadesetšestogodišnjakinje. Od tada, na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram redovno sa pratiocima dele fotografije nastale u ovom tropskom raju.

Na objavama popularnog para vidi se da srećna porodica uživa u Punta Kani.

Vlada je danas podelio fotografiju sebe i svoje supruge koja je izazvala niz komentara vernih fanova koji su im udelili brojne komplimente na račun njihovog savršenog izgleda.

- Tako je dobar osećaj biti izgubljen u pravom smeru - napisao je nekadašnji maneken pokraj objave.

Autor: Nadlanu.com
Foto: dahii/Instagram

Pogledajte još