ISKORISTIO ME JE I PONIZIO, PLAKALA BIH PO CEO DAN: Sandra Rešić otkrila kako se oseća nakon pucanja prijateljstva sa Dejanom Dragojevićem (VIDEO)

Darko Tanasijević ugostio je Sandru Rešić u Šiša baru. Od kako je puklo prijateljstvo Dejana Dragojevića i nje, Sandra je dobila priliku da progovorio o celom odnosu:

- Nisam dobro, iskreno katastrofa sam - pričala je Sandra.

- On je mene toliko ponizio, ja ne mogu da verujem, Ništa loše nisam uradila tom dečku, da on toliko ružno priča o meni. On je mene iskoristio kada mu je bilo teško. On priča da sam mu ja porodica a nakon toga da jurim kadar - rekla je Sandra.

- Ja moram da kažem da očekujem da će on reći da sam ja zaljubljena u njega. Bila sam spremna sve da uradim samo da on više ne plače, a sada da se desi nešto, ne bih ga pogeldala - rekla je Sandra pa je komentaisala patike koje su ona i Dejan dobili od podrške.

- Mića ne može da gleda Đedovića , a sada ni mene, a da ne pominje, sve što se dešava - dodala je Sandra.

- Ja bih kukala na glas jedno dva dana da ne stajem, jer ne mogu da verujem da je neko kome smo dali sve, da mi uradi nešto ovako. Đedović i ja smo njega obilazili, bile mu senke, proveravali ga,a on za mene kaže da sam Televisa presenta. Ja se nadam da mi se ovo nikada neće desiti u životu a njemu želim sreću - završila je Sandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još