OPET SVE ISTO, TEŽE MI JE NEGO KADA JE BIO SA MAJOM: Stefan Karić izabrao Anu Jovanović i Filipa Cara za potrčke, Dalila Dragojević završila u suzama (VIDEO)

Stefan Karić je za svoja dva potrčka odabrao Anu Jovanović i Filipa Cara, zbog čega je Dalila Dragojević završila u suzama. Prvo je plakala u spavaćoj sobi, za tim i u pušionici.

- Opet sve isto, sad još gore... - kukala je Dalila.

- Videćeš, ovo je sve (Careva) osveta jer nisi htela da mu priđeš - dodao je Marko Đedović.

- Da ga tako gledam da stoji sa nekim drugim, ide u izolaciju nakon četiri dana raskida... Fuj! - istakla je ona.

U pušionica je stigla Miljana Kulić.

- Ti plačeš? - pitala je Miksi.

- Sve isto doživljavam, samo druge likove - plakala je Dalila.

Ana Jovanović pobesnela je u emisiji "Izbor potrčka" nakon što je Dalila rekla da je njeno "dežurstvo" odavno počelo, zbog čega je otkrila nešto o njoj. Matora je ustala da zameri Filipu Caru zbog toga što je prozvao ljude koji su ga komentarisali.

- Ti si plakala zbog Dejana i Aleksandre, tražila savete od mene, a nakon 10 dana ušla u odnos sa Filipom - otkrila je Ana.

- A zaboravila je tad da sam joj najveća zaljubljenost i ljubav - odgovorio je Car.

- Za mene ovo nije ljubav, nego ludilo. Ja sam tad više osudila Dalilu. I Care, mi sada komentarišemo situaciju, sad je tu i mala Ana. Ti nama namećeš da te napadamo. Ti bi prvi komentarisao ovu situaciju da je neko drugi. Ali za razliku od nekih prošlih gde je Dalila kriva, pa sam ćutala za stolom, a tamo joj zamerala, ti si kriv. I nemoj da pričaš da skaču "Daliline ove". Ako Dalila odluči da ti se vrati, meni to neće uticati na drugarstvo, neka ide - ustala je Jovana Tomić Matora.

- Dalilin najveći problem je što zna da sam dobar kao hleb prema njoj, ali ima tu ludačku crtu koju ona izazove. A tad ti je valjda super, tad okrećeš leđa, tad se smeješ, tad sam psihopata. Seti se početka našeg novog odnosa, hteo sam ti najbolje, slušala si me. Čim si počela da me j*beš u već isk*rani mozak, postao sam ovo. Jesi maherka, ideš dalje? Ko me j*be - obratio se Car Dalili, a ona je počela da plače.

Ovo je njeno pravo stanje, nema više snage - govorila je Tomićeva.

- Veruj mi, nakupilo mi se tvojih g*vana, kao i tebi mojih psovki. Ti si arogantna, bezobrazna, alava i pokvarena, ja to ne mogu da iskorenim. A vezao sam se za tebe i zavoleo, jer sam smatrao da imaš kvalitete. Ali kao što ja imam mračnu stranu, imaš i ti. Tvoju niko ne može da iskoreni, probao sam više puta. A da li ću biti sa Anom, ne, ući u neki odnos, to je na meni, a sve ostalo na tebi... Više ne! I znam šta je sinoć direktno radila Dejanu, udarala na mene. Kad proliješ krv ovde, ostaneš bez kosti, razvališ sam sebe, svojoj porodici doneseš sve najgore, onda bar da stavim tu papriku u džep, da jednom uzmem i kažem: "Evo vam sve pare, suza i znoja ste zaradilI" - poručio je Filip Dragojevićki.

- Ja vidim da je ona promenila sebe jer ti nije vratila uvredu. Promenila je sebe, a ti se osećaš loše zbog sebe - rekla je Matora Caru.

- Sve na svoju vodenicu i to je to. Sram te bilo, to je sve što imam da ti kažem, ja svoje greške priznajem - rekla je Dalila Filipu.

- Ja sam u stanju zbog Dalile da sednem i porazgovaram sa njom. Znam da mogu da joj napravim najgore, da je razvalim kao kantu - dodao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još