Vojvodina: Veselinović plaćen da sudi za Partizan!

U saopštenju naslovljenom "Partizan je moralni pobednik, morao je da pobedi", Vojvodina ističe da je Partizan režirao skandal u finalu kupa, a sudija Veselinović je, kako se navodi, "imao dobar finansijski dan".

Odgovarajući na saopštenje Partizana, Vojvodina ističe da je neverovatno da crno beli govore o nacionalnom kupu kao svetkovini od izuzetnog značaja.

"Neverovatno je, ali istinito, da o tome govorite vi koji izrežiraste da se ona pretvori u nešto vama dobro poznato - krađu", navodi se u saopštenju.

Upravni odbor Vojvodine kaže da shvata zbog čega su u Partizanu ljuti i zašto govore o fudbalskom cirkusu.

"Razumemo zašto ste ljuti. Navikli ste da stavljate ruku u tuđe džepove, a sada se neko drznuo da, pošto vas je uhvatio u krađi, kaže - dosta. Pitate se šta treba da uradite da smirite uzavrele strasti vaših rivala. Mi vam odgovaramo - probajte da igrate pošteno", stoji u saopštenju.

Vojvodina je Fudbalskom savezu Srbije postavila pitanje zbog čega je pokrenuo postupak protiv sudija "kada su oni dobro odradili posao, kao što su očekivali Partizan i Sudijski odbor".

"Da li ste ljuti zbog činjenice da posao koji su dobili nisu pametnije odradili? Slažete li se da su sudije sa svojim nalogodavcima bili uzročnici i inicijatori prekida utakmice u 82. minutu? Gospodo iz FS Srbije, pokrenuli ste disciplinski postupak protiv Vojvodine i tražite drastične kazne, ali vi ste nas već dovoljno kaznili oduzimanjem prava da se sa Partizanom sportski borimo za pehar Kupa. Vaš sud ne možemo prihvatiti", ističe se u saopštenju.

Obraćajući se sudiji Veselinoviću, Upravni odbor Vojvodine je istakao da bi mu oprostio da se radilo samo o njegovom lošem danu.

"Ako ste imali loš dan, mi vam praštamo, ali na žalost, Bog nam reče da niste imali tako loš finansijski dan. Zadnja u nizu vaših grešaka je što ste poslušali gospodina Stanojevića, čije je vikanje 'kakav je ovo cirkus, sviraj kraj' čula čitava sporska javnost u direktnom prenosu", navodi se u saopštenju.

(FoNet)

Pogledajte još