Starlete osvajaju svet

Nemaju profesiju, ali imaju bogate roditelje, lepo telo i ne libe se skandala. Jednom rečju popularne bez pravog razloga starlete osvajaju svet.

Da i velike grudi u prvom planu Svetskog prvenstva u fudbalu mogu da budu garancija uspeha, pokazala je Larisa Rikelme, piše "Blic".

Posle jedne slučajne fotke i namernog dekoltea, ona je dobila desetine unosnih ponuda i sada je najbogatija manekenka iz Paragvaja. U najnovijem izdanju se slikala za 3D verziju brazilskog „Plejboja“ povodom njihovog 35. rođendana, a iako su slike objavljene još u septembru prošle godine, promocija broja je održana tek sada u Meksiko Sitiju.

(old_image)

Skoro sve devojke sa su povećale grudi. Izgleda da su na vreme shvatile da se bujno poprsje dobro slika u rialitijima. Ćerka Roda Stjuarta je doduše izvadila implante, ali i od toga je napravila spektakl. Lusi Pinder je od učešća u „Velikom bratu“ zaradila 150.000 funti.

Ima i onih koji im se smeju, ali činjenica da zarađuju milione govori o tome da su one dobro unovčile ono što najbolje znaju - da trepću, slikaju se i prave skandale.

Kim Kardašijan je 2010. zaradila 65 miliona dolara. Da li je i dalje smešno? Mnogi ne znaju ni šta radi Kim.

Nije glumica, nije pevačica, nije ni manekenka. Živi život na visokoj nozi, pušta da kamere to snime, milioni ljudi gledaju, a ona kupi kajmak.

Njen blog prati oko 40 miliona ljudi. Tu nema mesta za „lepa i glupa“. Ima samo za „sposobna“.

Larisa Rikelme (26)
Proslavila se na prošlom Svetskom prvenstvu u fudbalu kada je među bujne grudi stavila mobilni telefon. Sliku su prenele sve svetske agencije, što je ovoj devojci iz Paragvaja obezbedilo svetsku slavu.

Kristin Stjuart (31)
Ćerka Roda Stjuarta iz prvog braka trudna je sa Benisijom del Torom, iako nisu u vezi. Pomalo glumi i peva. Grudi je povećala na veličinu D, ali ih je kasnije smanjila. Izvađene implante je poklonila sinu Ozija Ozborna.

Lusi Pinder (27)
Ova starleta poznata je po bujnim grudima i učešću u britanskom “Velikom bratu”. Piše nedeljnu kolumnu na sajtu Laid.co.uk. Potpisala je ugovor za snimanje prvog filma ”Striptizete protiv vukodlaka”

P
aris Hilton (30)
Naslednica lanca hotela „Hilton“ najpoznatija je starleta na svetu i vlasnica titule Ginisove rekorderke za najprecenjeniju osobu. Ima 17 pasa. Provela je jedan dan u zatvoru, a stigla je da napiše i autobiografiju.

(old_image)

Kim Kardašijan (30)
Kim Kardašijan je zajedno sa svojom porodicom pokrenula rialiti šou i sa šest miliona dolara godišnje
je najplaćenija rialiti zvezda. Nedavno je promovisala svoj parfem, a sa sestrama drži lanac butika „Dash“.

(old_image)

Pogledajte još