VIKTORIJA PRETUČENA NAKON ŽESTOKOG SEKSA: Marijana Zonjić nasrnula na Mitrovićevu, Marko Osmakčić dobio šamarčinu (VIDEO)

Učesnici "Zadruge 5" Viktorija Viki Mitrović i Marko Osmakčić tokom poslepodneva završili su ponovo u svom ljubavnom gnezdu nakon svih svađa i skandala koje su pravili. Oni su danas u radio - emisiji "Amnezija" progovorili o svojim trenutnim emocijama i zarekli se da se više neće pomiriti. Markova simpatija Marijana Zonjić je tom prilikom završila u suzama, dok su oni nastavili raspravu i nakon emisije.

Međutim, tokom dana oni su našli kompromis i odlučili da vrelom akcijom ozvaniče pomirenje, i pred punom sobom se prepuste strastima.

Dok su Viktorija i Marko imali seks, pevačica Marijana Zonjić je spavala ukoso od njih. Kada se u jednom trenutku probudila i videla šta se dešava polila ih je prljavom vodom. Viki je krenula za njom i u toaletu je nastao opšti haos.

- Šta je, samo hoću da te pitam - rekla je Viki i nasrnula na Marijanu.

- Neće ti napraviti dete, nećeš ići u Švicu, ku*vetino - ponavljala je Marijana.

Obezbeđenje je munjevitom brzinom uletelo u Belu kuću i odmah ih razdvojilo.

Pošto su se zadrugarke tukle, grebale i čupale, Veliki šef je doneo odluku da obe ukućanke budu kažnjene mesečnim honorarima.

Viktorija i Marijana haos su nastavile i u spavaćoj sobi gde su jedna drugoj uništile svu garderobu, lične predmete, kao i krevete.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još