PET RAZLOGA: Zašto muškarac nestane posle prvog seksualnog odnosa?

Iako to nije lako, žena ne bi trebalo previše lično da shvata to što joj se desilo da neki muškarac nakon seksa izgubi interesovanje za nju. To samo pokazuje da od početka nije bio za nju i bolje što je otišao sada nego nakon deset godina loše veze. Kao što bi neki rekli "more je puno riba" i negde sigurno postoji muškarac koji će ženu voleti svim srcem i biti srećan što je njegova, ne samo zbog seksa već zbog toga kakva je iznutra.

Pet razloga zašto neki muškarci izgube interes nakon seksa:

Ništa drugo osim seksa ga nije ni zanimalo

Ima onih koji bi uradili sve da dođu do žene koja im je zapala za oko i odvedu je u krevet. Ali, nakon strastvene noći, izgube interes jer im više nije izazovno. Dobili su šta su želeli, "ulovili su plen", nahranili ego i idu dalje.

To se nije dogodilo zato što je određena žena bila loša u krevetu ili s njom nešto nije u redu, već je naišla na površnog muškarca.

Mislio je da je zaljubljen, pa shvatio da nije

Takvim muškarcima iskreno se može činiti da su zaljubljeni i da im se žena sviđa, te da su je dosta dobro upoznali u to kratko vreme.

Međutim, nekad se dogodi da nakon seksa dobiju osećaj kao da su sa strancem, da tu ženu zapravo ne poznaju i "leptirići" iz stomaka im nestanu. Oni zapravo pobrkaju osećaj strasti i požude sa zaljubljenošću.

Jednostavno nema seksualne privlačnosti

Ponekad muškarac i žena mogu biti vrlo privlačni jedno drugome, mogu razgovarati o svemu, imaju ista interesovanja i slično. Međutim, kada dođe do odnosa shvate da među njima nema seksualne privlačnosti, odnosno da im je seks osrednji.

Neki muškarci će tada izgubiti interes (kao i neke žene) i neće želeti da održavaju takvu vezu.

Uplašio se, jer je veza postala previše ozbiljna

Muškarci ponekad nestanu iz života partnerke, jer se uplaše od puta kojim veza ide. Žena se zaljubi u njih nakon prvog seksa, postane preozbiljno, a oni nisu spremni da se obavežu, pa radije pobegnu.

Možemo ih nazvati kukavicama, ali bolje da odu, jer ako nisu spremni za ozbiljnu vezu - ta veza ionako ne bi dugo trajala.

Nisu sve veze predodređene za duge staze

Trenutak u kojem muškarac i žena postanu seksualno intimni je trenutak kada se neke stvari iskristalizuju. Neke veze nakon toga potraju, ali neke su osuđene na propast, jer partneri shvate da jednostavno nisu jedno za drugo, otkriva "The Earth Child".

Izvor: Vijesti.me
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.