ANA JE TATINA KOPIJA, ČAK I FRIZURU IMA NA NJEGA: Marijana Mićić iskreno o majčinstvu i odrastanju naslednice

Voditeljka i glumica Marijana Mićić porodila se sredinom decembra i na svet donela devojčicu, kojoj su ona i njen partner Miloš Marjanović dali ime Ana.

Marijana se po rođenju ćerke nije oglašavala za medije, a u prvom intervjuu otkako se ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi ona je otkrila kako su joj protekli prvi meseci sa naslednicom.

Kako je priznala, ona se još uvek privikava na ulogu mame.

- Prošli su mi u magnovenju. Kada smo iz porodilišta stigle kući, kao da sam ušla u neki drugi život, kao da moje telo nije bilo ono odranije, kao da smo to bili drugi mi. Još se nisam srodila sa saznanjem da je Ana naše dete i da sam ja mama. Valjda je to nešto toliko veliko da organizmu treba vreme da se privikne. Rekli su mi da je taj osećaj normalan, ali ne i koliko će trajati - priča Marijana i dodaje da svu pažnju posvećuje novom članu porodice:

- Naravno, beskrajno je volim i osećam da treba da je pazim i mazim, no, zbunjenost je i dalje prisutna. Često su mi govorili: "Videćeš kako ćeš se osećati kada je prvi put ostaviš samu", a nedavno se i to dogodilo. Pokazalo se da su bili u pravu kad su tvrdili da jedva čekaš da se vratiš kući, koliko god ti bilo lepo.

Naslednica Ana je preslikana tata, kaže Mićićeva ponosno.

- Likom da, a i dobra je na njega. Kad se rodila, da ste pokazali 10 muškaraca i pitali ko je njen tata, svi bi pokazali na Miloša. Čak ima i frizuru kakvu on nosi. (smeh). Nije ona bez razloga Mišana.

Ponosna mama otkrila je da nju i tatu Miloša svi pitaju uspevaju ili bar malo da odspavaju, a oni se noću samo jednom bude. Uz konstataciju da je Ana beba za poželeti poznata glumica i voditeljka je dodala:

- Pre nekoliko dana njenu lekarku sam zvala u 11 pre podne. Kad sam joj rekla "dobro jutro", začudila se, a kad je čula da smo se upravo probudile, zaključila je da smo zaista srećni roditelji.

Izvor: Hello/Kurir.rs
Foto: micicmarijana/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.