PLAŠIO SAM SE DA SE NEĆU PROBUDITI: Sloba Vasić otkrio kako se oseća nakon operacije želuca

Učesnik takmičenja Zvezde Granda, pevač Sloba Vasić pre dva dana organizovao je prvi rođendan i krštenje svojoj ćerki Mariji, koju ima sa suprugom Jelenom Karagić.

Iako je devojčica napunila tek godinu dana, Sloba kaže da već primećuje da je nasledila njegov talenat i ljubav prema muzici.

- Sto posto je nasledila moj talenat, toliko voli muziku. Već pleše, ima neke pokrete i igra. Iskreno ne bih voleo da se bavi mojim poslom, ako bude imala talenta pa da to ide nešto dalje u neku svetsku muziku, ali da ide u narodnjake to definitivno ne - rekao je pevač, pa se dotakao i intervencije koju je nedavno imao.

Naime, Sloba je operisao želudac kako bi uspeo brže da izgubi kilograme.

- Nisam smanjivao želudac, nego sam ugradio taj balon. Osećam se normalno, ne osetim uopšte da imam to. Do sada sam skinuo nekih 7 kilograma od operacije, to nešto sporo teče - kaže Vasić za Telegraf, pa dodaje:

- Malo sam bio opušteniji jer nije bilo to skraćivanje želuca, ali opet nije svejedno kad ideš pod totalnu anesteziju, normlano je da sebi postaviš pitanje: "Da li ću se probuditi?". To je neka osnovna doza straha, tako jesam to imao, ali nešto previše ne.

Izvor: nova.rs/Telegraf.rs
Foto: slobavasic_official/Instagram

Pogledajte još