SVE OVO JE MARIJIN PLAN: Majka Lazara Čolića Zole progovorila o povratku Miljane Kulić u "Zadrugu" i potencijalnom pomirenju sa njenim sinom

Bosiljka Čolić, majka aktuelnog učesnika "Zadruge 5", Lazara Čolića Zole otkrila je svoje mišljenje o celokupnoj situaciji na rijaliti imanju u Šimanovcima, brojim skandalima i nesuđenoj snajki Miljani Kulić.

Bosa je najpre ispričala šta misli o ulasku Miljane Kulić sa svojim novim partnerom Nenadom Macanovićem u Belu kuću.

- Nisam puno pratila, videla sam naravno da je Miljana ušla sa novim dečkom ali mislim da je sve to gluma, to je planski uradila. Nema tu emocije, to je sve gluma. Da neko nekoga tako voli ne bi ga vozio kod bivšeg i titrao mu. Kaže da je biznismen, ni od toga nema ništa jer da jeste ne bi išao za Miljanom Kulić i ušao u rijaliti. Nije ok klošar neki, sigurno radi, ali do sada nije ni jedan biznismen ušao u rijaliti. To je sve nameštena priča od strane Marije Kulić i Siniše, oni su njega izmanipulisali. Miljana priča da je Zola uzeo od nje nekih 160 hiljada evra, to je sve laž. Da je uzeo i da ih ima ne bi ušao u petu sezonu "Zadruge" nego bi nešto uradio sa tim parama, a ni Miljana nema pare. Sve njene pare su kod Marije, ona je to meni lično pričala - rekla je Bosa, a na pitanja da li se plaši da će Zola ponovo da uđe u vezu sa Kulićevom, ona je odgovorila:

- Mislim da neće, posle onog incidenta sa štiklom ne, sigurno. On sa njom priča sada, ali nema gde da pobegne od nje. On zna da Miljani malo treba da napravi sr*nje i to je tako. Zoli je bolje da spusti loptu sa njom nego da se svađa jer ona je spremna na sve. Svašta je izjavljivala dok je bila napolju, dečko ima traume od nje - odgovorila je Bosa, pa se osvrnula na bivšu snajku Nevenu Savić.

- O njoj imam lepo mišljenje, poslala sam joj poklon kada je bio njegov rođendan. Iskreno da kažem, ne pratim puno da bih znala sve, ali koliko sam videla i ona malo mulja, nije iskrena prema njemu. Znate kako se kaže: "Koga ujede zmija, plaši se i guštera". On neće da se opušta previše sa njom, dovoljno je skandala bilo za ove tri godine. Možda bi napolju nešto pokušali ali tamo se ništa ne zna. Tako se više ništa ne zna - izjavila je Bosiljka i prokomentarisala i Zolin odnos sa pevačicom Irmom Sejranić.

- Meni je najinteresantnije njegovo druženje sa Irmom Sejranić, sastala se dva Bosanca, pa vri u bosanskom tlu što bi se reklo. Ne znam da li će tu biti nešto, ali intersantan je on njoj, a i ona njemu za druženje. Volim da ih gledam zajedno. Ali opet što kažem tako se ništa ne zna. Smešan mi je Marko Osmakčić, jedan dan sa Viki, drugi dan sa Marijanom. Ništa mi tamo ništa nije jasno. Ono uništavanje stvari i ono što se tamo dešava je haos - nasmejala se Bosa.

Izvor: Pink.rs
Foto: zola_je_/Instagram

Pogledajte još