PROBUDITE STARE EMOCIJE: Ojačajte ljubavnu vezu pomoću tri saveta

Fizičko prisustvo partnera je jedan od preduslova da veza uspešno funkcioniše. Potrudite se da više vremena provodite zajedno, napravite večeru, pozovite ga da zajedno gledate film.

Ako osećate da ste se udaljili od partnera i u potrazi ste za načinom kako da ponovo probudite emocije sa početka veze, važno je da znate da su muškarci ti koji su koncentrisani na dela, a ne na reči.

1. Stvorite neki vaš mali zajednički ritual

To može biti gledanje filma pre spavanja, češkanje ili bilo što drugo u čemu oboje uživate. Takvi rituali više će vas zbližiti, a vaša potreba za takvim gestovima u njemu će probuditi podsetnik na to da ne može lako da vas izgubi.

2. Oborite ga s nogu svojom "divljom stranom"

Vrlo je teško zbližiti se ako ste često fizički odvojeni, ipak, postoji nači da se i u tim situacijama nešto uradi. Pošaljite mu sliku svog donjeg veša s porukom u kojoj piše da jedva čekate vaš sledeći susret. Čim se naredni put nađete, stare strasti će se brzo rasplamsati.

3. Gledajte slike iz detinjstva

Tako je slatko posmatrati sve vaše fizičke transformacije i smejati se događajima koji su vezani za dogodovštine iz detinjstva. Ovo su trenuci koji se dugo pamete, a učiniće i da se zbližite. Samo sa onima koje iskreno volite možete da podelite te najintimnije trenutke.

Izvor: Avaz.ba
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još