PREVARIO JE ŠIROKE NARODNE MASE: Sandra Rešić i Marko Đedović ocrnili Dejana Dragojevića, sumnjaju da sve radi zbog podrške fanova (VIDEO)

Sandra Rešić i Marko Đedović su nakon buđenja seli u dvorište, gde su porazgovarali o ponašanju bivšeg prijatelja Dejana Dragojevića i njegove devojke Aleksandre Nikolić.

- A ovi, njih dvoje... Crni Đedoviću... - rekla je Sandra.

- Bivša devojka brani svog dečka. Juče puste klip, on skače. On hoće da skrene priču sa svoje izdaje, da opet bude jadan Deki - dodao je Đedović.

- Desi ti se život, desi ti se pakao i ti ne razmišljaš kako dalje, kako da se povratiš... Jao... - pričala je Rešićeva i dodala:

- Dalila je sto puta bolji čovek od njega.

- Ja ono u životu nisam video... Ovaj bi zbog interesa sve - rekao je Marko.

- Sve, jao, jao... - pričala je Rešićeva.

Marko i Sandra su komentarisali da su šokirani ponašanjem svog bivšeg prijatelja, za koga su zaključili da je loš čovek.

- Čim je video da nema klip, odmah... Kao on brani Mimu - pričao je Đedović.

- Kao isprovocirala ga je komentarom (Dalila)... Jao... Zabolela me je glava dok je pričao sa Mensurom, vratilo mi se kao film sve što se desilo - nadovezala se Sandra.

- Pri tom, Mensur nije ništa rekao... Vidi, ližeš se sa Carem. Kako ti je nestala tolika bol? 17 dana nakon lupanja čaše u glavu ti si ušao u novu vezu... Daj, druže. Opsednut je rijalitijem, gleda kako će šta da ispadne... Boli me k*rac da mu pričam bilo šta, nije mi hvala rekao ni za ono prošlo. Prevario je široke narodne mase, mi mu dali vetar u leđa, kad bude izašao živeće kao i pre, od fanova. A taj narod koji šalje pare je još luđi - govorio je Marko.

- Što je najgore od svega, imala sam u glavi da je to tako... Još sam se pitala, gledala u nekim momentima - nastavila je pevačica i dodala:

- Ja čak mislim da on nju (Dalilu) ne voli. Jesi primetio da ima onaj Tarin sindom uvlačenja. On je samo opsednut tim načinom života.

- Voli je kao staratelja, ne kao ženu - nadovezao se Marko i dodao:

- A on nema trunku srama što se tako ponašao prema porodici, još traži stvari.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još