NEMAM EMOCIJE PREMA NJOJ, SVE ŠTO SE DESILO BILO JE BESPOTREBNO: Ana Jovanović i Filip Car progovorili o svom odnosu (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, Darko Tanasijević postavio je pitanje Anđeli Đuričić. Na to pitanje se nadovezao i Filip Car koji je komentarisao bivšu devojku Dalilu Dragojević.

- Ja doživljavam sa njene strane provokacije, dobacivanja. Kada se direktno Ani obraća i pominje neke stvari i dobacuje neke stvari. Zanimljivo je da bivšem partneru ne bi oprostila prevaru, meni bi. Kako sam ja onda loš u svakom odnosu. Ona je sama rekla da sam joj ja prišao kada je bila najgore. Kako se ja osećam kada sam ja najgore i neko neće da razgovara sa mnom - rekao je Car.

- Ti si se okrenuo ka Ani i svaka čast - dodao je Darko.

- Samo jedna ispravka, naš kontakt nakon žurke je bio poslednji. Ja posle toga sa Anom nisam imao intimni dodir, zagrljaj jer smatram da sebi i drugima donosim drugačiji odnos. Ovog puta ću biti mudar ali jesam pogrešio jer sam stavio Anu u tu poziciju. Evo ja neću ni to dozvoliti, da uđem sa njom u vezu ili tako nešto. Smatram da nisam spreman za vezu, niti sam upoznao Anu da bih bio sa njom. Više su mene žene birale, ne ja njih. Ja ću da se sklonim od svih, pa neka ti ljudi idu napred i neka rade ono što ih čini srećnim. Sebe i Anu dovodim u veliki problem a treba da budem vodilja nekom a ne problem - dodaje Car.

- Ne, Anu ne napadaju samo zbog tebe. Nju svi osuđuju što je sa tobom a gleda Mateju - rekao je Darko.

- Za mene je to smešno, iskreno ti kažem. Ja ne mogu da zameram nekome sa kim nisam u vezi. Evo zbog tih svih događaja, ja smatram da je moj i Anin odnos greška! Ja ne mislim da se ogradim od nje, da se nešto neće desiti, ali za sada, ja nisam siguran i spreman. Ja kada budem bio spreman za odnos i za vezu, da znam da je to to, tada mogu doneti neku odluku - rekao je Filip Car.

Novinar Darko Tanasijević je nakon toga postavio direktno pitanje Filipu i Ani Jovanović.

- Tu smo da podržimo početak novog odnosa, vidi se da ste nerazdvojni i da ste se zbližili. Ana, ti i Filip ste uplovili u nešto, kako to ide i kako se osećaš? - pitao je Darko.

- Složiću se da se sve previše brzo desilo, on mi odgovara za druženje. Mislim da je bilo bespotrebno sve što se desilo. Mislim da možemo da nastavimo odnos, bez ljubljenja. On mi prija i prija mi njegovo društvo, rekla sam da mi se sviđa i to je to - rekla je ona.

- Filip da želi da bude brzo kao što je bilo, i ti bi dala ubrzanje, ti nekako kopiraš njegovo mišljenje. Da li sam u pravu? - pitao je Darko Tanasijević.

- Bilo je nepromišljeno. Ja se nisam povukla, kao prošli put, ostala sam u druženju. Ne mislim da treba da se ljubimo kroz kuću, ne pričam jer je on to rekao, nego stvarno to mislim. Možemo da provodimo vreme bez poljubaca, lepo mi je da provodim vreme sa njim. Pogotovo što se tiče njegovog odnosa, koji je neraščišćen, mogu da se promene neke stvari. Najbolje je da ostanemo drugovi - govorila je Jovanovićeva.

- Je l' ste vi u tajnoj vezi? U izolaciji ima poljubaca i intimnih radnji, a za stolom se družite? - dodao je Darko Tanasijević.

- Desile su se stvari, nije to tajna, hteli smo da se to desi. Ja treba da dokažem i ovim ljudima ovde i sebi da ovog puta stojim čvrsto pri svojoj reči. Ovde sam puno puta pogazio svoju reč, ovog puta neće biti sa Dalilom da kažem ne, a opet uđem u to. Neka prođe neko vreme rehabilitacije, da bi me i ona ozbiljnije doživela. Ja nemam problem da kažem da sam u vezi, ali odlučujem onako kako je ispravo. Ja ću da dokažem da ne moram da budem ni sa kim u vezi, da bih održao svoju reč. Smatram da nisam spreman ni za kakav odnos, nikad ovde nisam bio sam, uvek je bila neka veza ili kombinacija, prekid ili svađa. Potrebno mi je vreme da radim na sebi. Rekao sam danas da ja kad sam sa Dalilom u odnosu i sve je okej, osećam se nelagodno jer tu nešto nije dobro. Nema poverenja i nisam opušten, nije mi lepo i nije to to. Postalo je suludo da svaki put sebe predstavljam kao nekog ko je najgori - pričao je Filip.

Naredno pitanje je takođe bilo upućeno Ani i Filipu.

- Imao si dosta turbulentnih veza pa si se ponašao loše. Da li je problem u svim tim devojkama ili u tebi? - upitao je Darko.

- Problem je u meni. Ja sam Maji objašnjavao kako treba da se ponaša. Postoji problem i u meni i u njima, ali eto, ja ću reći da je problem u meni. Ja sam psihički gigant za mnoge ovde. Ja da bih bio pošten prema ovoj devojci, ja ne mogu da kažem, evo, ja ostavljam prostora da ću možda ući u vezu sa njom. Za sada nemam emocije prema njoj niti bilo šta - rekao je Car.

- Mnogima je čudno kako si ostavio jednu hrabru ženu koja je uradila ovo što je uradila zbog sebe i zaljubljenosti koju oseća prema tebi. Ti si posle izabrao devojku koja pored tebe gleda u bivšeg - dodao je Darko.

- To smatram banalnim. Mislim da bi bilo licemerno sa moje strane da ja njoj prebacujem Mateju. Ono što kaže ili što uradi je manje bitno, njen potez se gleda duplo. Ja sam joj objasnio da neće moći to da radi ako uđemo u vezu i da će samo da naškodi meni i sebi. Da sam sa njom u vezi ja bih joj jako to zamerio - rekao je Filip.

- Je l' ti Ana odgovara samo zato što ćuti, a Dalila ti je uzvraćala? - upitao je Darko.

- Najviše mi odgovara Ana zato što sam sa njom opušten. Ja sam joj rekao hipotetički da ne bih dozvolio to da smo u vezi. Nemam emocije i to gledam iz druge prizme. Ana je vrlo slična meni, ova devojka može da se sprda u rijalitiju. Ona je neko ko može da prođe i kroz ljubavne odnose i neko ko je inteligentan - rekao je Car.

- Kako se ti osećaš kada provodiš vreme sa Carom i pričate o Dalili? Je l' ti neprijatno ili krivo? - upitao je Darko Anu Jovanović.

- Ne, ne smeta mi, ja uvek pričam iskreno i saslušam ga. Po mom mišljenju je normalno da sa mnom razgovara o njoj. Ispao bi monstrum da ga ništa ne interesuje posle svega što su imali - odgovara Ana.

- Možda je želela turbulenciju sa nekim poput tebe, možda joj Anđelo nije odgovarao jer je bio miran - rekao je Darko.

- Anđelo i ja se nismo poklopili po nekim stavrima. Niti mu sada zameram, on mi se svideo jako i ušli smo u vezu i bilo mi je sve okej. Ja sam videla da je on mnogo hladan i ispostavilo se na kraju da to nije to. On prosto na neke stvari gleda drugačije. Ja nisam njega nudila Tari, ja sam rekla da mi ne bi smetalo da bude sa njim u vezi. On meni nije značio ne znam ni ja kako, da ona bude sa njim, ne vidim ništa loše - rekla je Ana.

- Najbolje što bih ja uradio za Dalilu, da sam opušten, je da se samo družim sa Anom i da ne ulazim u vezu. Ja mislim da je to jedino ispravno. Sumnjam da ću biti sa bilo kim ovde u vezi. To je samo trošenje živaca i vremena. Ja smatram da to neće da se desi, ali ništa nije isključeno - rekao je Car.

- Ismevali su te neki zadrugari kada su te pitali u šta si se ti zaljubila? Ti si rekla da ti se svidelo da provodiš vreme sa njim. Kako se osećaš kada sa 19 godina dobiješ tako ružan epitet "dežurna radnica"? - upitao je Darko.

- Mića mi najviše zamera zato što sam pričala sa Filipom, rekao mi je da se ne mešam u taj odnos. Kao da mi je na jedno uvo ušlo a na drugo izašlo, ja sam nastavila po svom. Izabrala sam da poslušam sebe, pored svih tih vređanja. Ja nisam zaljubljena u njega, nemam emociju, samo mi se sviđa - rekla je Ana.

- Ove priče nemaju veze sa mozgom. On odlučuje sve, ona ne odlučuje ništa. Da je to prava ljubav, ja bih rekao okej, guraj! - dodao je Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još