KNJIGA, MIRIŠLJAVA KUPKA ILI PAMETNI SAT: Koji poklon je najbolji za svaki horoskopski znak?

Ako niste sigurni šta da poklonite svojim bližnjima možda vam tumačenje horoskopskih znakova može pomoći da donesete pravu odluku.

Ovnovi vole praktične poklone vezane za njihov posao, Blizancima će biti drago da dobiju nešto personalizovano, Lavove će oduševiti luksuzni kozmetički proizvod.

Koji je najbolji poklon za svaki znak horoskopa, otkriva poznata astrološkinja, Suzan Miler.

Najbolji pokloni za Ovna

Ovnom vlada neustrašivi Mars, pa su oni zato večiti avanturisti koji vole da se takmiče. Zato ako želite da usrećite osobe rođene u ovom znaku poklonite im nešto što ima veze sa sportom i rekreacijom, poput "pametnog" sata ili članarine za teretanu ili fitnes.

Najbolji pokloni za Bika

Znakom Bika vlada Venera, planeta lepote i ljubavi, zato su nežni i senzualni.

Bik voli cveće, možete mu napraviti buket ili još bolje, pokloniti sobnu biljku. Oni bi se obradovali i lepom bade mantilu, kao i dobrom parfemu.

Najbolji poklon za Blizance

Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije i intelekta zato je dobra knjiga ili personalizovani pribor za pisanje idealan poklon za njih.

Najbolji poklon za Raka

Rakom vlada Mesec, koji vlada domom i svim što je s njim povezano. Rakovi obožavaju da kuvaju pa je njima idealno darovati poklon karticu sa proizvodima namenjenim za kuću.

Najbolji poklon za Lava

Lavom vlada Sunce pa ne čudi što toliko uživaju u pažnji. Zato je za njih dizajnirana odeća, boca šampanjca ili kvalitetan kozmetički proizvod savršen proizvod koji im možete pokloniti za neki važan datum.

Najbolji poklon za Devicu

Pod vladavinom Merkura Device uvek o nečemu razmišljaju pa bi knjiga zagonetki za odrasle bila lep poklon za nju. Kao zemljani znak Devica voli sve što je prirodno, pa bi za njih odličan poklon bio i neki organski kozmetički proizvod, ili, recimo, kurs kuvanja.

Najbolji poklon za Vagu

Vagom vlada senzualna Venera pa zato vole lepe stvari.

Za Vagu je sve u mekoj, prirodnoj lepoti. Ona bi najviše volela da dobije svilenkastu bluzu ili posteljinu.

Idealan poklon za njih su neke lepe minđuše ili umetnička dela.

Najbolji poklon za Škorpiju

Škorpijama vlada Pluton, planeta strasti i snage volje, kao i avanturistički Mars.

Škorpije vole lep donji veš. Žena Škorpija takođe voli crnu boju i kožu, tako da je za nju savršen poklon visokokvalitetna kožna torba ili jakna.

Škorpije bi cenile i neki personalizovan poklon, kao što je ogrlica sa priveskom njihovog horoskopskog znaka.

Najbolji poklon za Strelca

Strelcem vlada Jupiter, planeta optimizma, a za svetske putnike Zodijaka najbolji poklon je kvalitetna torba za putovanja ili futrola za pasoš.

Najbolji poklon za Jarca

Jarčevima vlada Saturn, planeta discipline. Oni vole stvari koje imaju istorijsku vrednost: vintaž broš, porodični komad nakita ili ulaznica za muzej.

Najbolji pokloni za Vodoliju

Pod vladavinom futurističke planete Uran, pripadnici ovog znaka su ekscentrični, buntovni i napredni.

Vodolija je najsrećnija u prodavnici s tehnologijom i opremom za kompjutere. Oni vole elektroniku pa bi za njih idealan poklon bio pametni sat, neki od najnovijih mobilnih telefona, grafička kartica ili eksterni disk.

Najbolji poklon za Ribe

Ribama vladaju planete Neptun i Jupiter, koji predstavljaju maštu, odnosno optimizam.

Ovaj vodeni znak daje prednost brizi o sebi. Oduševili bi ih pokloni kao što su luksuzna kozmetika, mirišljava kupka ili pahuljaste papuče.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još