TREBA LI DA SE KRVIM ZBOG MAJE KOJA ODE U GNJILANE DA JEDE SVINJSKE GLAVE: Marko Janjušević pokušao da opravda svoju raspodelu budžeta i osuo paljbu po bivšoj (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću i odmah pokrenuo temu o raspodeli budžeta Marka Janjuševića Janjuša i tome što zadrugari danima napadaju Irmu Sejranić.

On je pomenuo i bvišu devojku Maju Marinković koju je očigledno potkačio zbog odnosa sa Milanom Jankovićem Čorbom.

- Janjuš je danas pokušao da spušta lopte, ja sam ga malo isprovocirala i čula pravo mišljenje. Zoli je vratio preko mene, Nevene. Svima se uvlačio. Nikoga ne voli. Sve je počeo da tapše po leđima... Tačno se vidi da je imao problem sa Majom i da je nekad bio žrtva žena, tačno sam ga isprovocirala - rekla je Irma.

- Ovo je sada 27. mesec koji se završava, a da sam ja u "Zadruzi". Nikoga nisam savetovao, samo sam rekao šta valja, a šta ne valja. Posle tri boravka ovde i velikih sr*nja sam sazreo i shvatio kakve greške mogu da se naprave u "Zadruzi" - ustao je Janjuš.

- Čovek je pravio sr*nja, pa bio bi debil da se nije promenio. Znate šta meni ide na k*rac, ne može samo loše da se vidi. Da nešto ljudi kažu pametno - uskočio je Miki Đuričić.

- Kako ja to sve volim, nikome nisam rekao konkretno da ga volim... Zašto bih se zamerao? Hoće li mi oni doći sutra kući? Ima onih koji su mi dragi. Ja sam više vremena ovde proveo sa određenim ljudima, nego sa rođenim bratom. Da li je trebalo da kažem Mensuru i Caru da se krve? Da li je trebalo ja na početku rijalitija da se iskrvim sa Carem zbog jedne Maje Marinković koja će sutra da ide u Gnjilane da jede svinjske glave? Mene interesuje samo moja ćerka i njena majka, da ih više ne blamiram - pričao je Janjuš.

- Zamisli da svakoj budali kažem šta mislim, da imam budalu za vratom - dodao je Miki Đuričić.

- Ih, kad bi ovde svi iznosili mišljenje, ne bi niko ni sa kim pričao u rijalitiju... Šta će meni to? Evo, Marijana se rasplakala, šta treba, da je gazim opet? Ne bi bilo okej - dodao je košarkaš.

- Miljanu bih kaznio malim budžetom, ne bih razmišljao. Sve stvari koje radi... Ne znam da li je Bebica normalan. Njoj bih dao mali zbog toga kako se ponaša pre momku. Treba izdržati da je vozi na svakih par minuta na cigaretu, da p*ša, kod Zole... Dobio čovek proširene vene. Meni je Miljane žao, ima probleme, ne rešava ih. Eto, to bih rekao za nju - istakao je košarkaš.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.