Belgrade Beer Fest 2011 - Konkurs za nove bendove

Deveti Belgrade Beer Fest biće održan na Ušcu od 17-21. avgusta 2011. godine. Producent festivala, Beogradska kulturna mreža će početkom juna objaviti više detalja o ovogodišnjem programu, izvođačima i društveno odgovornim kampanjama, koje su i ove godine važan deo festivala.

Mladi i neafirmisani bendovi već tradicionalno imaju priliku da se predstave publici ovog festivala, ali će ove godine na izbor bendova prvi put uticati publika i to glasanjem na strani http://www.facebook.com/belgradebeerfest.

Propozicije konkursa su sledeće: da bi bendovi učestvovali na konkursu potrebno je da imaju 3 autorske pesme čija ukupna dužina ne prelazi 20 minuta, kao i da do 01. juna pošalju youtube snimak jedne autorske pesme na adresu belgradebeerfest@gmail.com. OBAVEZNO je da naslov snimka/pesme bude u sledećem formatu: ime benda - ime numere - za konkurs Belgrade Beer Fest 2011

Svi snimci koji stignu, nalaziće se u video galeriji facebook profila. Prva faza glasanja traje od 05. juna do 01. jula kada će 20 bendova koji imaju najviše, a minimum 400 lajkova ući u uži izbor. Ovih 20 bendova će skupljati glasove od 02. jula do 01. avgusta , a Beogradska kulturna mreža će od 10 koji budu imali najviše glasova, odabrati 3 za nastup na Beer festu.

Više informacija o konkursu na www.belgradebeerfest.com.

Pogledajte još