DA JE STEVA SLOBODAN, BIO BI MOJ: Milica Dabović bacila oko na najzgodnijeg učesnika "Survivora"

Cecu Ražnatović je ostavio bukvalno pred oltarom, ali - možda će Milica Dabović imati više sreće. Ako se sećate kako se Stevan Stevanović maestralno snašao u ulozi koja mu je pre nekoliko godina bila poverena u spotu folk zvezde za pesmu "Lažov notorni", onda znate da se na kraju te muzičke priče ipak nije udala za njega. Sada je, međutim, zgodni ragbista i profesor pred novim izazovom, a to je nekadašnja košarkaška reprezentativka, koja je jednako zgodna i - prilično zainteresovana.

Prošlo je tek nedelju dana otkako se oboje greju pod suncem Dominikanske Republike, gde se takmiče u rijalitiju "Survivor". Još je rano da prognoziramo ko će imati više sreće, mada su oboje pokazali da su u top-formi. Milica nije gubila vreme, pa je odmah rekla da gaji simpatije prema Stevanu. Doduše, nije to rekla njemu. U intimnom razgovoru sa Minom Nikolić, koji su zabeležile i kamere, otkrila je šta oseća:

- Da je Steva slobodan, bio bi moj. Blago devojci koja ga ima!

Interesantno je da se njegova devojka takođe zove Milica i da je, pred Stevanov put na drugi kraj sveta, izjavila da se ne plaši jer nimalo nije ljubomorna. No, život piše romane i svašta može da se dogodi kada ste daleko od civilizacije, prepušteni sami sebi. Posebno ako u obzir uzmemo nedavno košarkašičino "priznanje" da joj je Stevan velika podrška i da joj prijaju razgovori sa njim...

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još