Indira Radić uzela Cecinu pesmu

"Marina Tucaković i Goran Ratković Rale su pesmu 'Ide to s godinama' uradili za Indiru, međutim, mnogo se dopala Ceci i Radićeva joj je numeru prepustila jer su veoma dobre prijateljice. Ova pesma je trebalo da bude i u nazivu Cecinog albuma, ali zbog novonastale situacije i procesa koji se vodi protiv folk zvezde, ona je odlučila da će njen novi album biti u potpuno drugačijem maniru, piše "Alo".

Pesmu 'Ide to s godinama' vratila je Indiri, koja ju je sada snimila", otkriva izvor blizak pevačicama za Alo! i ističe da su se i autori pesme saglasili da je snimi Radićeva: "Definitivno joj je bilo suđeno, a Marina i Rale nisu imali ništa protiv da ovu pesmu sada snimi Radićeva, jer su je prema njoj i pravili. Ona je poznata po tome što njena muzika ima malo tvrđi zvuk i duete je snimala uglavnom sa rok grupama, a ova pesma je malo više u Cecinom fazonu".

Ovaj izvor otkriva i koji dueti će se naći na ovom novom albumu Indire Radić: "Indiri će ovo biti 15. studijski album, na kom će se naći i duetska pesma sa grupom 'Crvena jabuka' pod nazivom 'Istok, sever, jug i zapad', za koju su spot snimili u Njujorku.

Još uvek nije poznato da li će i Indira za naslovnu numeru uzeti baš pesmu "Ide to s godinama".

Trebalo je da se na Cecinom albumu nađe i pesma Bore Đorđevića "Užasno mi nedostaje", posvećena Arkanu, međutim, ni njoj ostanak na ovom albumu nije zagarantovan, zbog malo drugačijeg muzičkog pravca kojim Ceca sada želi da ide.

Sve u svemu, trebalo bi da se oba albuma uskoro nađu u prodaji, tako da je pesmi 'Ide to s godinama' zasigurno bilo suđeno da bude plasirana u javnost u ovom trenutku. Indira i Ceca ostaju u odličnim odnosima i pokazale su da kolege ne moraju jedne drugima da otimaju hitove, već je sve stvar dogovora".

Pogledajte još