POSLE GODINU DANA TAJNE VEZE: Udaje se Nina Radulović?!

Pet godina posle razvoda od glumca Branislava Lečića, voditeljka Nina Radulović rešila je da ponovo stane na ludi kamen. Nina se na leto udaje za muškarca koji nije poznat javnosti.

- Nina je napokon srećna u ljubavi. Dečka je upoznala preko zajedničkih prijatelja i već godinu dana su zajedno. Baš se vole i planiraju da se venčaju na leto. Znam samo da je on Beograđanin i da se ne bavi javnim poslom. Nina ne želi da ga eksponira, pa tako na Instagramu, gde je inače veoma aktivna, nema nijednu sliku sa dečkom - kaže izvor blizak voditeljki i dodaje da su rešili da se venčaju ove godine.

- On bi hteo veliku svadbu, ali Nina insistira na malom, intimnom venčanju, i to van Beograda. Na svadbi će biti samo njegov kum i njena kuma Anita Lazić.

Nina se pojavila na predstavljanju nove kolekcije modnog kreatora i pijaniste Stefana Đokovića. Ona nije skidala osmeh sa lica, a na pitanje da li je za to zaslužan njen budući suprug voditeljka je odgovorila:

- Procenite sami da li sam zaljubljena. Moj osmeh valjda sve govori, na meni se to odmah vidi - rekla je Nina i otkrila nam gde planira da se uda.

- Tokom snimanja emisije "Srcem kroz Srbiju" obišla sam mnoga prelepa mesta, a Srpska Crnja mi je zapala za oko. Tu se nalazi dvorac u kom bih se udala! Eto, život piše romane i možda se baš tu desi venčanje.

Nina nije upoznala novog momka sa Lekom, niti je on njoj predstavio svoju devojku Jelenu. Uprkos tome, voditeljka kaže da je u dobrim odnosima sa bivšim mužem:

- Sa Lekom super funkcionišem, sve se lako dogovaramo oko našeg sina Lava, koji nam je najbitniji. Iako smo bliski, nisam upoznala njegovu partnerku... Sa bivšim suprugom ne razgovaram o tome.

Ona tvrdi da na njihov odnos nije uticao skandal od prošle godine, kada je Danijela Štajnfeld optužila Lečića za silovanje:

- Sve što je trebalo da kažem o Leki na tu temu, rekla sam tamo gde je trebalo - na sudu! I neću dalje pričati. Nas dvoje i naš sin Lav smo to prevazišli, sve je dobro prošlo...

Izvor: Informer.rs
Foto: nina_radulovic_official/Instagram

Pogledajte još