ŽELIM DA MOJA DECA SAMA IZABERU SVOJA ZANIMANJA: Nedeljko Bajić Baja otkrio detalje iz privatnog života

Na tradicionalnoj dodeli nagrada SEMUS, najistaknutijim estradno-muzičkim umetnicima u Srbiji, pojavio se i pevač Nedeljko Bajić Baja, koji se retko kad pojavljuje u javnosti, a ovom prilikom govorio je o svom povratku na estradnu scenu, kao i privatnom životu, o kom se malo zna.

Kako je neko vreme bio odsutan sa estradnog neba, Baja je priznao zašto je to tako.

- Nije me bilo dugo, možda i predugo, ali spremam novi album, tu sam. Nadam se da će i sa ovim pozitivnim vremenom biti dobre muzike i da će biti sve kako treba, ja sam već zadovoljan. Moje prošle pesme jesu hitovi kako vi kažete, ali sad moramo ući u novo vreme. Ja sam čovek koji se studiozono bavi muzikom i smatram da je ono što radim pošteno i to svakodnevno dolazi do izražaja - priča pevač.

- Nije da sam retko u javnosti, ali ne volim da se pojavljujem i guram kada nemam razloga za to.

Pevač je otkrio i gde trenutno živi, s obzirom da je poznato da ga ne drži mesto.

- Živim u Beogradu, ali me često ima i u Beču, ali naravno i u mom rodnom gradu Šipovu. Kod mene je sve kako treba, sve postižem. U suštini sve je stvar dobre organizacije i karaktera čoveka. Ja sam odgovoran, tačan, za sada nemam nikakvih problema - istakao je on, pa otkriva i da li bi volelo da njegova deca krenu njegovim stopama.

- Pa, to ne zavisi od mene. Moje želje su da budu zdravi i stabilni ljudi, a čime će se baviti - to zavisi od njih. Ako budu rešili da budu pevači, neka budu, samo neka budu ono što jesu. Pokazaće vreme, kao što je pokazalo i za mene, vreme uvek pokaže šta smo i ko smo - zaključuje Baja.

Folker Nedeljko Bajić Baja svoju porodicu retko eksponira, a u medijima su odjeknule informacije da se od manekenke Ivane sa kojom ima dvoje dece razveo u tajnosti.

Naime, 2013. godine u javnost su isplivale informacije da je Baja u srećnoj vezi sa Ivanom koju je upoznao na snimanju spota za pesmu "Mokra do kože".

Nedeljko se posle nekoliko meseci zabavljanja tada venčao sa 19 godina mlađom devojkom, dobili su sina Marka i ćerku Milicu i živeli su skladno sve do pre četiri godine, kada su počele nevolje koje su se okončale razlazom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: officialnedeljkobajic/Instagram

Pogledajte još