PODIGLA JE KINESKI ZID OKO NAŠE ĆERKE, TO ME BOLI: Kristijan Golubović sa velikom tugom progovorio o bivšoj supruzi Ivani

Jedan od razvoda koji je potresao domaću estradu jeste razvod Kristijana Golubovića i Ivane Veljović.

Podsetimo, Kristijan Golubović otpočeo je romansu u rijaliti programu "Zadruga" sa pevačicom Kristinom Spalević zbog koje se odlučio za razvod.

Iako su mnogi sumnjali u to da će njihova ljubav uspeti nakon završetka rijalitija, oni su dokazali da veza neće biti kratkog daha.

Gostujući u jednoj emisiji Kristijan je otkrio da je prošao kroz buran razvod.

- Još uvek razvod nisam rešio, prevelika je sujeta ili šta već moje bivše supruge. Krupne reči su rečene i neistine i to me boli. Znam da je ona jako dobra osoba, iskrena i poštena i začudilo me je da pravi neke scene a ona nije iz tog sveta. Znam da ona nije iz tog sveta, znam koliko joj je teško i nikada ne bi pomislio da ću da se rastanem sa njom na taj način - rekao je Golubović.

Na pitanje voditelja šta je najveći problem bio u odnosu sa Ivanom, Kristijan je odgovorio da se zbog njihove zajedničke ćerke Ivana izolovala od svih.

- Najveći naš problem je što je Ivana, da je ne uvredim, da kad je dobila sve od mene u životu napravila kineski zid u životu. Ni ljubav kera, ni prijatelji ni ništa sa strane više nije mogao da priđe Ivani i našoj ćerki. Ona je doživela dete kao najveće blago na svetu, da treba da ga čuva samo ona i gaziće preko mrtvih da to ispadne tako - ispričao je Kristijan.

Izvor: Kurir.rs
Foto: kristijan.krile_official/Instagram

Pogledajte još