VREME ZA PROMENE: Pet trikova za bolji seks

Ekspertkinja za seks Ona Artist podelila je pet saveta kako muškarci mogu da zadovolje žene, a takođe je otkrila da u krevetu uvek prave jednu grešku...

- Mnogi muškarci zaboravljaju da budu nežni prema partnerki i seks shvataju samo kao nešto što se mora obaviti. Umesto toga, oni treba da brinu o partnerki, paze na nju i misle na njene potrebe - upozorila je.

Otkrila je i pet trikova pomoću kojih seks može biti bolji.

Isključite sve

- Ostavite telefon u fioku, ugasite laptop, TV, radio, PlayStation... Sve što može da ometa vas ili partnerku.

Laskajte joj

- Mislim da je vrlo važno laskati svojoj partnerki i ne samo na način da joj pohvalite izgled nego i da joj date do znanja da vas 'pali' i pokažete duboko zanimanje za seks svaki dan.

Nemojte se plašiti da koristite igračke

- Zajedničko korišćenje igračaka poboljšaće seks jer je to iskustvo povezivanja. Zabavite se isprobavajući različite stvari i ne plašite se eksperimentisanja.

Promenite rutinu

- Iako je steći naviku izdvajanja vremena za seks sjajno, pokušajte da izbegnete da to postane rutina. Iznenadite partnerku malim poklonima, ne moraju da budu skupi. Sve se to računa u predigru. Ne plašite se da budete požudni i razigrani. Može biti zabavno!

Preokrenite stvari

- Ako vam nešto u seksu ne odgovara, vreme je da to naglas kažete i da preokrenete stvari. Ponovo uspostavite intimnost i pustite da se stvari odatle razvijaju. Ne morate svaki put da imate puni penetrativni seks.

Izvor: Espreso.co.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još