Karla Bruni-Sarkozi u drugom stanju

BERLIN, 17. maja 2011. (Beta-AFP) - Prva dama Francuske Karla Bruni-Sarkozi je u drugom stanju, izjavio je nemačkom dnevniku Bild Sarkozijev otac Pal Sarkozi.

"Radujem se dolasku unučeta", kazao je Sarkozi. Nikola Sarkozi i njegova supruga "ne žele da unapred saznaju pol deteta", kazao je otac francuskog predsednika. "Ali, ja sam siguran da će biti devojčica i jednako lepa kao Karla", dodao je. Karla Bruni-Sarkozi nije u ponedeljak potvrdila ni demantovala da je u drugom stanju, kada joj je na privatnoj televiziji TF1 novinar "čestitao", iako nije rekao na čemu. Prva dama Francuske, o čijoj trudnoći glasine kolaju nedeljama, na toj televiziji je govorila o radu svoje fondacije protiv nepismenosti.

"Znam da ne volite da se govori o vašem privatnom životu, ali bih ja samo želeo da vam čestitam", kazao je novinar na kraju intervjua. "I ja vama čestitam", odgovorila ja 43-godišnja Karla Bruni-Sarkozi. Prva dama Francuske i bivši top model i pevačica ima desetogodišnjeg sina, čiji je otac profesor filozofije Rafael Antovan. Sarkozi ima tri sina iz dva ranija braka.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.