DARKO JE PAPUČAR, A JA SAM MUŠKO U KUĆI: Barbara Bobak otkrila koliko joj se život promenio zbog veze sa Lazićem

Barbara Bobak izazvala je veliku pažnju javnosti otkako je uplovila u vezu sa Darkom Lazićem. O njihovom odnosu dosta se priča i piše, a poslednja u nizu informacija je da ga je pritegla, te da je pevač zbog nje morao da promeni skroz život.

- Darko je sam konačno rešio da povede računa o svom zdravlju. Vadio je kriv, i rezultati su mu malo lošiji zbog noćnog života, svega. Sad mora da trenira, izbaci toksine, da promeni ishranu. Ultrazvuk je ok. Ali po preporuci lekara mora da povede računa. On je zbog zdravlja promenio način života, ali je lakše da se kaže da je to zbog Barbare. Mnogo sam jaka i uticajna, šta ću.” Ko vodi glavnu reč u kući? “On kupuje slike, dekoracije, vodi računa oko sitnica, meni je bitno da imam da jedem, da gledam serije, da uživam. On je detaljista, voli da se licka, sređuje, a ja sam nezainteresovana iako bi po nekim stereotipima trebalo da je obrnuto. Onda ja tako nekad u zezanju kažem da je Darko papučar, a da sam ja muško u kući. Naravno, to je sve šala i šega. Ja ne znam da se obučem za televiziju, tu neko mora da me pripremi, obrazuje - rekla je Barbara i priznala oko čega se svađa sa Lazićem.

- Generalno, oko gluposti. Ja stalno usisavam, nešto brišem, a on pošto je sad na dvopeku zbog dijete, mrvi na sve strane. Pa još kad ugazim u to, nervni slom doživim. Ili oko serija, on voli da gleda neke dosadne, meni glupe, ja hoću svoj fazon. To su obične male čarkice, hvala Bogu nemamo problema, ne bijemo se, ne dernjamo se i ne daj Bože, ne potežemo razna oružja jedno na drugo - rekla je pa otkrila zašto više ne žive u Brestaču.

- Brate, daleko je. Tamo nema ničega, ali bukvalno. Jedna prodavnica u centru, i to je to. Ako hoćeš do Beograda da dođeš treba ti sat vremena, isto i do Novog Sada. Nema blizu ni nekih supermarketa, bioskopa, kafića. Sve je kao blizu, a zapravo ništa nije tu. To me ultrasmara. Ona kuća je fenomenalna za vikend, odmor, da se isključiš od svega, ali ne bih mogla da živim tamo - rekla je ona i priznala da li je u sukobu sa Darkovom mamom.

- Darkovi žive u drugoj kući, tako da tu ne bi bilo problema. Darkova mama i ja smo super. Najnormalnije funkcionišemo. Ne bi živeli zajedno svakako, i kad smo tamo, fizički smo kao prve komšije, sve je razdvojeno. Svakako, da nije tako, ne bih mogla da živim sa svima u kući. Ja volim svoja četiri zida, makar to bilo 30 kvadrata. Ako mi dođe da šetam golišava u kući, da ležim, da mogu, a da me niko ne osudi. Posvađaju se muž i žena u kući nekad zbog gluposti kad su sami, a zamisli da je cela familija. To je neminovno. Ovako, svako na svoju stranu i problema nema.

Barbara je zatim iznela šokantan podatak da zna sa kojim sve pevačicama sa estrade je Darko bio u emotivnom odnosu.

- Ma, kakvi. Ja prva imam gomilu prijtelja, to mi nije palo na pamet. Andreana i Milica su super, tako da tu sumnja nikad nije postojala. Ja verujem u muško - ženska prijateljstva, tako da tu vrstu predrasuda nemam. Upravo sam kod Andreane u Beču, došla sam na nekoliko dana da se odmorim, da se ispričamo. Sa njom se najviše družim. Znam sve sa kim je on bio. Ma da, ali neću o imenima, jer neću da ga brukam. Nije nijedna za pohvalu, a ima ih koliko hoćeš. On je čovek šmeker, a i njemu je bruka, jer da nije tako, sigurno bi se već znalo koje su sve koleginice bile sa njim - a zatim je navela da među pevačicama koje su bile sa njenim dečkom ima i udatih žena.

- Ima tu svega, ne bi verovao, i slobodnih i zauzetih, ali stvarno ne mogu da otkrijem imena. Ne ide. I zauzete i slobodne. Eto, kreni redom da ih zoveš i pitaj ih, sigurno ćeš neku da uloviš, da se pohvali.

Izvor: Svet/Telegraf.rs
Foto: barbara.bobak/Instagram

Pogledajte još