MISLILA SAM DA SAM JA KRIVA, ZATRAŽILA SAM POMOĆ PSIHOLOGA: Nataša Aksentijević progovorila o ubistvu učesnice emisije DNK

Voditeljka Nataša Aksentijević gostovala je u emisiji Puls Srbije kod voditelja Ivana Gajića i osvrnula se na ubistvo koje se desilo, a čiji su akteri bili učesnici emisije koje je ona vodila.

Nataša je istakla i to da je nasilje i situaciju koju je primetila prijavila policiji i nadležnim službama.

- Imala sam to loše iskustvo radeći emisiju DNK. Posle jednog razgovora sam prijavila nasilje policiji, ali ne službi za socijalni rad i oni na to nisu odreagovali i posle određenog vremena se dogodilo ubistvo - ispričala je Nataša.

Nataša je ispričala da je osećala da je ona kriva i da je možda mogla da to spreči.

- Imala sam veliki problem, a mislila sam da sam ja krivac. Ustvari, da sam ja odgovorna u tom smislu da sam mogla to da sprečim.

Takođe, imala je razgovore sa psihologom, jer joj je ova suituacija jako teško pala.

- Kroz razgovore sa psihologom dođete do toga da vi to ne možete da sprečite. Nikako. Ali, da su institucije mogle da spreče, da su možda mogli da reaguju na tu moju prijavu, a ne da prokomentarišu "znamo, znamo, on je nasilnik" - ispričala je Nataša Aksentijević.

Podsetimo, ubistvo Ž.K. se dogodilo 2. aprila 2015. godine u kući u kojoj su stanovali Ž.K. i S.K. Nesrećna žena, kako su tada pisali mediji, se od silnih udaraca i šutiranja, ugušila u sopstvenoj krvi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: K1/Promo

Pogledajte još