Uhapšen Ćemo

Kako Kurir saznaje, razlog za hapšenje je to što Ćemo prilikom kontrole policije kod sebe nije imao nijedan dokument, što je bio dovoljan razlog da ga zagrebački policajci automatski pritvore.

- Ćemo je krenuo na privatnu proslavu, na kojoj je trebalo da peva, ali dokumenta je zaboravio u hotelu, ne razmišljajući da policija može da ga zaustavi. Upravo to se i dogodilo. Na periferiji Zagreba Ćemov „audi A4“ presrela je policija prilikom rutinske kontrole. Videvši da kod sebe nema nijedan dokument, automatski ga je privela - tvrdi dobro obavešten izvor.

Kako saznajemo, Ćemu je prijatelj ubrzo doneo dokumenta u policiju, ali hrvatskim čuvarima reda ni to nije bilo dovoljno da ga puste, dok nisu izvršili proveru. Tako je on u pritvoru proveo skoro dva dana. A zatvorsko iskustvo podelio je i s nama.

- Tačno je da sam bio pritvoren u Zagrebu. Zaustavila me je policija i, pošto kod sebe nisam imao dokumenta, odmah su me priveli. Uopšte mi nije bilo svejedno i samo sam čekao trenutak da izađem napolje. U zatvoru je grozno i nadam se da se tamo više nikad neću vratiti - rekao je Ćemo za Kurir.

Pogledajte još