SUMNJAM I KAD KAŽE DA ME VOLI: Aleksandra Nikolić priznala da ništa ne veruje Dejanu, plaši se da će biti ostavljena! (VIDEO)

U emisiji "Gledanje snimaka" zadrugarima je pušten naredni klip, a imali su priliku da vide svađu Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, gde joj je on priznao da je guši.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Aleks.

- Pričala sam da nikad nisam osetila takvu ljubav kao što on meni pruža, uvek sam bila odbačena i odgurnuta. Ja sumnjam u sve, sumnjam i kad kaže da me voli. Ja prvi put ne kapiram samu sebe. Deluje mi neiskreno u nekim stvarima. To je do mene, nije do njega. Ja sam nesigurna, iako delujem sigurno, to je jedna maska. Plašim se da me ne ostavi, plašim se gubitka i to je tako. On meni delima pokazuje da mu je stalo do mene i trudi se, ali umem da budem naporna kad se zaljubim i zavolim, pa stalno ispitujem. Ja osetim ljubav, ali prosto sumnjam - pričala je ona.

- Ako se ovako izražava devojka koja voli svog dečka, onda ima loše mišljenje o svom dečku. Mislim da ona ne misli tako i da sad laprda. Mislim da težinu tih reči koju je sad izgovorila, da sad nije ni svesna toga - rekao je Lepi Mića.

- Verujem da on mene voli na neki način, ali takva sam po prirodi, da ja sumnjam u sve - dodala je ona.

- Ja njoj svaki put kad ima izlaganja moram da objasnim kako reč može da se tumači. Ona kaže, pa kaže, a kad sedne moram da joj objasnim kakvu težinu ima. Ona ostavlja prostor da koriste kako im to odgovara. Kad me pita da li sam gladan, moram 45 minuta da navodim šta ćemo da jedemo, pa da se kunem da ipak neću ono, kunem se i za riblju paštetu. Ja znam da se ona oseća lepo, ali joj je čudno da takvu pažnju nikad nije doživela. Ona mene guši, ali ne da mi smeta kakva je prema meni, nego non stop sa nekim podpitanjima. Ja znam da ona sumnja kad ljudi komentarišu, pa onda samu sebe ubeđuje da je tako. Okej je da ima sumnju, ja sam sam sebi stavio go*no na glavu postupcima. Za šta da se pravdam? Nešto što me ne interesuje, jednom ću da kažem, ali posle me nervira. Razumem je, jer vreme će pokazati sve - pričao je Dejan.

- Ne verujem da je on iz inata sa mnom, osetila bih. Ja sumnjam u sve, jer mi je on nedefinisana ličnost. Ja ga volim, zaljubila sam se, ali on kaže da je napolju drugačiji i ja više ne znam sama sa sobom, ringišpil mi je u glavu - dodala je ona.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još