Ceca pala u depresiju

Ceca je otkazala i gala žurku povodom 13. rođendana ćerke Anastasije, koja je bila zakazana za 25. maj.

Ceca je odustala i od proslave svog 38. rođendana, jer je potresena optužnicom i kućnim pritvorom koji je čeka, a proteklog vikenda nije priredila ni proslavu drugog rođendana sestrića Viktora, sina njene sestre Lidije, piše "Press".

Iako danas ističe rok za žalbu na presudu po kojoj Ceca državi treba da plati milion i po evra i provede u kućnom pritvoru osam meseci, pevačica je već počela pripreme za izdržavanje kazne.

Ovo će biti prvi put posle 13 godina, koliko će krajem maja napuniti njena ćerka Anastasija, da joj Ceca neće napraviti rođendansku žurku. Ražnatovićka je tokom vikenda samo porodičnim ručkom obeležila rođendan sestrića Viktora, a za razliku od prošle godine izostalo je glamurozno slavlje.

- S obzirom na sudsku proceduru, Ceci zatvorska narukvica neće biti stavljena do juna, jer dok se napiše presuda i pripremi sistem, potrebno je petnaestak dana. Bez obzira na sve Ceca je odlučila da 25. maja neće praviti tradicionalno slavlje povodom Anastasijinog rođendana. Ovakvu odluku donela je jer zna da bi vodeća tema te večeri bio njen pritvor, koji bi usledio za par dana i to bi je psihički uništilo, dok, sa druge strane, ni ona sama nije raspoložena da se veseli, peva i slavi, već joj treba mir za predstojeći period. Puno vremena provodi sa Anastasijom i Veljkom, pokušavajući da im objasni šta je čeka. U međuvremenu, konsultovala se i sa psihologom kako da decu izoluje od patnje i približi im novonastalu situaciju - otkriva za "Press" izvor blizak pevačici.

Pogledajte još