RAT SE NASTAVLJA: Dejan Dragojević i Mensur Ajdarpašić žestoko se sukobili pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom emisije "Nominacije" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugari su birali između bivših supružnika Dalile i Dejana Dragojevića. Voditelj Milan Milošević reč je dao Mensuru Ajdarpašiću.

- Pozdrav mojoj porodici, izvinjavam se što moraju da slušaju neke stvari, u narednom periodu me to neće remetiti. Uhvatili su me nespremnog i vređali do zla Boga. Dejan ima podršku zadrugara koji su na istom intelektualnom nivou. Čuo sam da sam ovakav i onakav. Generalno je jadno za komentarisanje, i on i ona. Ponašanjem i učešće u rijaliitiju. Jako su jadni, niskobudžetni. Prihvatio sam da provodim vreme sa ljudima koji nemaju cilj u rijalitiju i koji nemaju živote ni van rijalitija - pričao je Mensur.

- Ja moram da se ubacim, on peva pesmu u AMG, a nema ni vozačku dozvolu - ismejao ga je Dejan.

- Provešću još neko vreme sa ljudima ovde koje nikada više neću sresti, niko nije ni pametan ni inteligentan, oni su samo loši ljudi - nastavio je Mensur.

- Svakome ovde pretiš i psuješ, to si ti. Posle kao rukice staviš, jadan si - umešao se ponovo Dejan.

- Izvoli Mićo, ovo su tvoji sinovi i ćerke, moj tata je kući, a evo tvoji - vikala je Milica Veselinović iz petnih žila.

- Ovo je nasilje nad devojčicom. Ovo je cirkus - ponižavao je Dejan Mensura i Milicu.

- Da, ja volim da budem u cirkusu zato sam sa njim - bila je ironična Milica.

- Milice, ćuti, balavo si dete i mani se - rekao je Mensur.

- Ku*cem po glavi je lupaš, kad znaš da je vaspitaš, onda je i vaspitaj - rekao mu je Lepi Mića.

- Ja neću da nominujem, ne treba da me braniš - rekao je Mensur.

- Ja branim sebe - bila je drčna Milica.

- Mensur je meni prozivao ćerku, ja znam što ti mene ne voliš, ali si mala pi*ka koja ne sme da kaže zašto me mrzi - vikao je Mića.

- Meni je bilo žao Dejana, ostavi ga mučenika i ode u šarage, drago mi je da mu hrane ego. Oboje koriste loše da izgube najbolje. Niko me neće zaplašiti, šta znači rezati nekoga. Ja govorim o ljudskosti, ali kod njega to nema - nastavio je Mensur nominaciju.

- On ovde nema klip, sem kada se svađa sa Milicom - ubacio se ponovo Dejan.

- Dejan se u životu bavi skupljanjem informacija, eto to je on - rekao je Mensur.

- Pa tvoja devojka je to maloletna radila - odbrusio mu je Dejan.

- Mene niko ne može da ponizi ovde, ja neke stvari mogu da ostavim iza sebe, i krenem dalje ali oni ne mogu jer nisu pametni. Dejan se jako pogubio ovde, ispao je nefer prema nekim ljudima ovde. Jako je loš čovek, nije vaspitan ja to mislim o njemu. Sve ovo je tvoj život i svako ko te podražava je kao ti - pričao je Mensur o Dejanu.

- Ti prikazuješ sebe, pokazuješ se kao nasilnik nad ženama - ubacio se Dejan.

- Pop*šam ti se mami, tati i bratu na grob i za dve hiljade evra im svr*im po faci - pretila je Viktorija Mitrović na šta je Mensur uspeo da ne odreaguje.

- Dobro, što se tiče Dalile, nije trebalo da uradi ovo. Nije loša, ponizila je sebe najgore, dozvolila je da drugi ponižavaju nju i da se slade njenim trenutnim stanjem u kom se nalazi. Možda je bolje da te napadaju i osuđuju, da bi te osvestili da takve stvari ne radiš. Ja sa tobom neću da se svađam, ali si se ponizila najstrašnije, neću ulaziti u rasprave sa tobom ali neću preterivati u tome. Između dva zla po postupcima, Dalile je manje i ona poštuje svoje, izabraću čoveka koji me je najstašnije izvređao i dokazao da je stvarno loš čovek, šaljem Dejana - završio je Mensur i pozdravio svoju podršku.

Nešto kasnije, Mensur je krenuo da se obračuna sa Lepim Mićom jer ga je prekidao za vreme nominacija. Naime, oni su potegli priču o Mensurovom odnosu sa Milicom, a i sukobima sa zadrugarima. Mensur smatra da ga Mića ne podnosi.

U njihovu raspravu umešao se i Stefan Karić, pa je obezbeđenje uletelo u Belu kuću kako bi bilo u pripravnosti da razdvoji zadrugare.

- Mićo, ja te nikada nisam nazvao ubicom, a ti si mene vređao - rekao je Mensur.

- Ma ko te je*e, ti meni da pominješ neke stvari - vikao je Mića.

- Da ne pominjemo ono što mi je Viki rekla - vikao je Mensur.

- Tebe će tvoja devojka strpati u zatvor - govorio je Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još