DRUŽE MOJ, SAČUVAĆU TE: Andrija Milošević emotivnom porukom obeležio šestu godišnjicu od smrti Marinka Madžgalja (VIDEO)

Pozorišni, filmski i televizijski glumac Marinko Madžgalj preminuo je 26. marta 2016. godine nakon duge borbe sa opakom bolešću.

Legendarni umetnik bolovao je od raka pankreasa i uprkos velikoj želji za ozdravljenjem Madžgalj je umro u 37. godini.

Lik, delo, šarm i harizmatičnost popularnog Kotoranina ne blede ni posle šest godina od njegovog preranog odlaska, a danas su ga se prisetile mnoge njegove kolege.

Marinkov najbolji prijatelj, glumac Andrija Milošević potresnom porukom oglasio se na društvenoj mreži Instagram.

- Druže moj, sačuvaću te, ne brini. Slobodno idi. Nije ovaj tren tako kratak. Nije vreme za sumnju. Budi mi dobar. Išli smo jednom, sami. Sve si mi rekao. U meni je sto vulkana. Spalio bih svu logiku sveta, samo da se još malo igramo. A to se ne može. Druže moj, budi spokojan, odbraniću te ja. Zamrznuću osmehe za neka bolja vremena. Ti samo idi. Budi siguran i smeo, a ja ću voleti ovu suzu, koju nikada nisam hteo - napisao je popularni umetnik pored njihove zajedničke fotografije.

Podsetimo, Marinko je bio oženjen koleginicom Dubravkom Mijatović i tokom sedam godina braka dobili su ćerku Saru, koja je na svet došla u novembru 2009. godine.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: andrijamilosevic_official/Instagram

Pogledajte još