MINA VRBAŠKI JE ZA TEBE ZLATO, TI SI ZLO: Mensur Ajdarpašić uvredio Milicu, Veselinovićeva nasrnula na njega (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić ušli su u neviđenu raspravu i uputili jedno drugom užasne uvrede.

- Previše si spustila majicu - rekao je Mensur.

- Veći problem od tebe ja nemam u životu - rekla je Milica.

- Posle ćeš kod svoje mame da ideš i da tamo praviš probleme, meni više nećeš. Nemoj sa mnom da se igraš reči da ne bi ostala sama. Svašta pričaš, nemaš obzira, samo probleme praviš - rekao je Mensur.

- Kako nabacuješ, jaoj jadničak. Ja sam volela više od sebe, više od svog života. Mnogo sam ga volela. Presatni da mi zvocaš - rekla je Milica.

- Ja sam poginuo ovde za tebe. Ne znam ni ko si, ni šta si ti - rekao je Mensur.

- Ti mene trpiš i nećeš da raskineš sa mnom. Trpiš kao kuče! - rekla je Milica.

- Nemoj da me nazivaš psom! - odbrusio je Mensur.

- Nikada te nisam volela kao što sam njega volela, hoćeš da ućutiš sada? - vikala je Milica.

- Dobro, okej. Je l' te ne volim zato što te ne je*m? - rekao je Mensr.

- Ti si mene sada ponizio! Hoćeš da te prevaspitam pošto te niko nije vaspitao, ko je trebao - rekla je Milica i pobegla od stola za kojim je sedeo Mensur.

Milica i Mensur su nastavili svoju svađu koja se povela oko morala Veselinovićeve. Na kraju razgovora su i raskinuli, a Milica je uplakana, otišla.

- Sve dok me budeš ponižavao pred drugima, nećeš da mi se obraćaš. Budi sa svakojakim kao što si već i bio. Ponižavaš me. Ti si pričao u publici kako si bio sa svima - rekla je Milica.

- Ti si drska i bezobrazna, vraćaš se na staro! Ružno je to što pričaš. Nemoj to da radš, ceni ono što ja dajem, ne ceniš me - rekao je Mensur.

- Ti meni spominješ katastrofalne stvari - rekla je Milica.

- Ti sve zaboraviš, kapiraš? Ja sam zbog tebe ispaštao, a ti to ne znaš. Šta je dokaz da te ja ne volim, je l' to što nemamo odnos - rekao je Mensur.

- Pričaj normalno, kad budeš naučio lepo da pričaš, onda se javi - rekla je Milica.

- Ti si bahata prema meni. Kad nemaš od mene koristi onda ti ja ne valjam. Ti svojim ponašanjem teraš mene od tebe - rekao je Mensur.

- Ti si bezosećajan i to nije moja stvar. Rekao si da možeš od mene da napraviš ku*vu - rekla je Milica.

- Mina Vrbaški je za tebe zlato, veruj mi, a ti si zlo! - odbrusio je Mensur.

- Ja ne želim da ti budeš žrtva! Evo, sada smo završili, nećemo više biti zajedno. Svi su zlato, a Milica je najgora a sada sikter od mene. Sa takvim kao što si ti, više nikada neću da budem u vezi - rekla je Milica.

Nakon svađe u dvorištu,njih dvoje su ušli u pušionicu koja je odzvanjala od njihovog dranja. Ajdarpašić je pokušavao da je ubedi u svaku svoju reč da je u pravu i da ona treba na njega da gleda kao sveca.

- Ja kada sam bila slobodna, ja sam mogla da radim šta hoću - rekla je Milica.

- Tebe boli Ana, rekla si mi da ne budem sa njom ni ovde ni napolju. U slobodnom periodu si bila mirna i time si me vratila. Ne ceniš me ni sekund, a vredim mnogo. Za mene si loša - pričao je Mensur.

- Ja sam ti užas i katastrofa, a ona devojka što se ponižavala, nju si zvao zlato. Za ove ljude me boli ku*ac, ali ti da me poniziš, katastrofa - rekla mu je Milica.

- Ne, ja nisam tako rekao, ćuti i stani, stani, stani - ponavljao je Mensur u nedogled i nastavio sa ubeđivanjem svoje devojke da nije u pravu ni za šta.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još