MOGLA BIH DA RODIM JOŠ TROJE DECE: Dara Bubamara iskreno o odnosu sa bivšim suprugom i planovima za budućnost

Pevačica Dara Bubamara nakon dužeg vremena izašla je pred kamere i priznala da je trenutno slobodna žena, jako zaljubljive prirode i da je spremna na brak, a kao opciju nije isključila ni pomirenje sa bivšim suprugom Milanom Kesićem. Dara kaže da joj imponuju novinski naslovi, iako se nigde ne pojavljuje, a dotakla se i svojih nastupa koji ne prolaze bez tuče gostiju.

- Presrećna sam što je majka rodila harizmatičnu zvezdu. Ne mogu da budem skromna zato što toliko pišu o meni austrijski mediji, španski, nemački... Takav marketing ne možete da platite, toliko sam aktuelna, a ništa ne radim, nigde me nema, samo nastupam, ne snimam ništa, pa razmišljam da neću ni da žurim sa pesmama - rekla je Dara kroz smeh, te se dotakla emotivnog statusa.

- Nisam zaljubljena, slobodna sam, a kada budem imala dečka neću pričati. Pomama je za mnom, ali poruke od udvarača na Instagramu ne čitam - iskrena je bila pevačica, koja je ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom Milanom, sa kojim ima sina Kostu.

- Nikada se nismo posvađali, do kraja života ćemo biti porodica. Ko zna, možda ću se udavati, možda ću imati decu, možda ću biti sa njim na kraju, nikad se ne zna. Sada ne bih u brak, ali sam zaljubljive prirode... Mogla bih da rodim troje dece, toliko energije imam - istakla je pevačica i dodala da je novinski naslovi više ne dotiču:

- Smetalo mi je kada sam bila mlađa, sada ne, imponuje mi. Fanovi mi svaki dan jave šta je izašlo, dosta stvari nije istina, spojili su me sa Lukom Dončićem, dečka ni ne poznajem.

Dobro je poznato da Dara stalno puni klubove i da na svakom nastupu napravi šou.

- Kod mene je normalno da se popije sve ili da se pobiju, to je ta energija kojom zračim, da ljudi totalno polude. Začudim se kada prođe bez tuče. Ispratila sam toliko generacija da ne mogu da verujem, svi stare, ja ostajem - našalila se pevačica i dodala:

- Bilo je svega na nastupima, ne mogu da se setim jedne neprijatne situacije. Možda mogu da izdvojim ono kad sam jednog voditelja ućutkala, toliko sam luda i hrabra, da ne razmišljam o posledicama.

Pevačica često iznenađuje svojim fotografijama na društvenim mrežama, a naročito onim dorađenim, gde je nekada neprepoznatljiva zbog fotošopa.

- Upravo sam sa sobom ponela filtere - rekla je kroz smeh i dodala da su estetske intervencije važne:

- Danas je pre svega bitno da ste rođeni kao dobar i častan čovek, posle toga, naravno da je sve ostalo važno.

Mnoge njene kolege su uložile u privatne biznise, ali kod Dare to nije slučaj, posvećena je isključivo sinu i sebi.

- Što se tiče ulaganja završila sam, obezbedila sam sina i sebe, sada uživam.

Dara se porodila 2009. godine, nakon godinu dana braka sa Milanom i dobila sina Konstantina, a pevačica je još uvek glavna atrakcija među njegovim vršnjacima.

- Ne čita vesti o meni hvala Bogu, ne bavi se tim stvarima. Ide u školu, trenira fudbal u "Partizanu"... Pametan je jako i zreo. Mama je pored roditelja u skupim automobilima još uvek glavna atrakcija kad dođe po njega - rekla je pevačica.

Izvor: Blic.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još