IGRALO SE PRLJAVO, RAZOČARAN SAM: Igor Lazić Niggor - drugi takmičar koji je napustio "Survivor"

Drugi takmičar koji je napustio "Survivor" je Igor Lazić Niggor.

On je sinoć dobio najviše nominacija kao najslabija karika svog tima, pa se u finalnom izazovu borio sa Rokom Simićem iz plavog tima.

Roko je bio izdržljiviji, pa je Niggor sa suzama u očima prihvatio da mora da napusti Dominikanu.

Ceo tim je njegov odlazak doživeo emotivno, a Lazić je rekao da bi morali da budu pametniji sledeće nedelje jer su ovog puta doneli "pogrešnu odluku".

Niggor je jutros u emisiji "Probudi se" dao svoju prvu izjavu nakon napuštanja šou-programa.

- Nisam baš očekivao da ću drugi put biti nominovan, mislio sam da su se neke stvari rešile, da smo malo našli kompromis. Ne između muškaraca i mene, nego žena i mene. Očigledno su one sve dobro organizovale. Ne daju na sebe i drže se - rekao je Lazić, pa dodao:

- "Survivor" je takva igra. Igra se prljavo, a ja nisam prljavi igrač, ja sam to sve drugačije zamišljao. Svako ima svoju taktiku i na kraju se svi borimo jedni protiv drugih i sami protiv sebe, a ova priča kao: "Mi smo porodica", to okači mačku o rep. Razočaran sam, naravno. Posle toga su mi se svi izvinjavali.

Niggor tvrdi da se za samo nekoliko dana navikao na životne uslove u divljini i da bi mogao još godinu dana da provede u "Survivoru".

- Ovde sam hteo da vidim koliko mogu da izdržim. Posle dve nedelje shvatam da bih mogao na tom ostrvu da ostanem i godinu dana, nije problem. Nisam se žalio da me ujedaju komarci, buve, da nemam snage. Mnogi su kukali - rekao je Niggor, pa otkrio šta je prvo uradio nakon ispadanja:

- Prvi dan sam popio pivo. To mi je bio najveći problem. Mene je žena pitala kako ćeš ti bez piva. Posle dva dana tamo zaboraviš i na pivo i na telefon. Nisam opterećen da ću sada otići da se nakrkam jagnjetine ispod sača. Naprotiv, ješću nešto zdravo. Opet ću se prijaviti za "Survivor", kada bude onaj VIP.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova S - Printscreen

Pogledajte još