BIVŠI LJUBAVNICI OČI U OČI: Mina Vrbaški otkrila Mensuru Ajdarpašiću stav njegove porodice o vezi sa Milicom Veselinović (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovicma novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević razgovarao je sa Mensurom Ajdarpašićem o ulasku Mine Vrbaški u "Zadrugu" i njegovim osećanjima.

- Mensure, Mina je u svakodnevnom kontaktu sa tvojom majkom. Kako to komentarišeš - pitao je novinar.

- Njegova mama mi je rekla da kažem da je Ardi rekao da prestane da ga sramoti, da ga ona nije rodila da ga tuče jedna Milica. Druga majka je loše zbog tebe, Miličina majka ju je tužila. Lolu. Rekli su mi da ti kupim šta treba, to je od njih. Tražiću da se puste prepiske, nema potrebe da lažem. Naš odno je bio kakav je bio. Žao mi ga je. Toliko smo dugo bili zajedno, prošli apsolutno sve. Da on dozvoli da me jedna devojka od 17 godina tako ponižava i vređa. Pogledaj me u oči. Znam koliko ti je teško sada - govorila je Mina, a Mensur ju je jedva pogledao u oči.

- Nije mi teško - dodao je on.

- Ja se svakodnevno čujem sa tvojom mamom i Lolom. Telefon je kod moje mame. Neka pošalje sve. Majka tvoja mi je rekla da ti kažem Ardi, jer ga verovatno tako zove. Svi te mole da se skloniš. Videćeš sve kad izađeš, skoro sve tvoje grupe su na mojoj strani. Razočarani su. Lola je jako loše. Kofica i svi su mi rekli da se kloniš. Više para nemaš, ova devojka te je uvalila u sve... - rekla je Mina.

- Mina, ja tebe dobro poznajem, znaš to dobro, kod mene ti to nažalost ne prolazi. Hvala ti na tome. Verujem da imaš dobru nameru, hvala na svemu ako si nešto učinila dobro za mene - zahvalio se Ajdarpašić.

- Ja želim da budem čista zbog sebe. Ne bih ni dolazila ovde... Nisam došla da se svađam i da vodim rat sa bilo kim ovde. Ne želim da ona stavlja moje ime u usta - rekla je Mina.

- Ja ne mogu da upravljam Milicom i da je sprečim da je uvređa, ja joj uvek kažem. Ja sam prema Milici iskren i čist. Nemam lošu nameru - pričao je Mensur.

- E, da, rekla mi je tvoja mama da Milica prestane da je pozdravlja, jer ju je vređala - dodala je Vrbaški.

- Vređao sam i ja njenu majku... Ja ne znam šta više da uradim da dokažem da sam iskren sa Milicom. Ulazim u rasprave sa voditeljem radi nje, srljam... - istakao je Ajdarpašić.

- Zbog čega si nepoverljiv prema Mini i ne veruješ u sve ovo što je rekla o tvojoj porodici? - pitao je Tanasijević Mensura.

- Što se tiče nekih stvari, ja brata nikad nisam obrukao. Ja brukam sebe, njega, nas, kad dozvolim da mi neko izgovori nešto kao ona devojka (Viki) sinoć. To je ono što je bruka. Time ga brukam. A ovime što sam u vezi sa Milicom... Imao je i on (Ardijan) nekih veza... Ja neću da gazim po Milici kao da mi je neprijatelj, jeste mi teško - govorio je Mensur.

- Zbog čega je Mina zlato u odnosu na Milicu, to si juče rekao? - pitao je Tanasijević.

- I Mina zna da bude opasna kad se inati, ali... Znaš kako, zlato u smislu što... Ne mogu, nekad se zanesem pa kažem nešto što nije tako... Ako uporedim odnos od nekad, ne mogu baš da kažem... - zbunio se Mensur.

- Pričaš izokola - rekao je Darko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još