VOLELA BIH DA SE UDAM, A NE DA SE OŽENIM: Kija Kockar progovorila o ljubavnom životu i planovima za budućnost

Jedna od gostiju današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend Specijal" bila je i Kristina Kija Kockar. Nakon što je otkrila sve detalje sukoba i pomirenja sa Radom Manojlović, Kija progovorila i o svom emotivnom statusu, pa priznala da li je istina da je u vezi sa opasnim momkom sa beogradskog asfalta.

- Nikad mi nisu prilazili opasni momci, oni vole onako tihe devojke. Ima dopisivanja, ali ništa što bi urodilo plodom. Koga nema, bez njega se može. Sreća nije uslovljena time da imam partnera, doći će kada bude vreme za to. Volela bih da se udam, a ne da se oženim. Ali ne po svaku cenu, čekam nešto pravo, ali volela bih da imam porodicu. Što se mene tiče može i pet brakova, ako imaš osobe za to - rekla je Kija.

Osvrnula se na druženje sa Acom Lukasom, pa progovorila o plasmanu i pobedničkoj pesmi koja predstavlja našu zemlju ove godine u Torinu na Evroviziji.

- Moram da kažem da sam očekivala više. Što se tiče pobedničke pesme i prvog favorita Sare Jo, imala sam dosta prijatelja koji su se takmičili, pa mi je nezgodno da biram. Volela bih da Evrovizija naravno ponovo dođe u moju zemlju. Što se mene tiče, završavam album, ali zahtevno je sada kada moram da snimam još četiri spota. Ne bih odustala od muzike u ovom trenutku, pripremam interesantan album, još nije trenutak za to, ali nikad se ne zna. Korona i rat su sve usporili, malo sam se ulenjila, posvetila sam se i drugim stvarima kako bih imala druge opcije, ali imam ugovor još četiri godine - otkrila je Kockareva.

Na kraju intervjua progovorila je o udaji, za koju je njena baka non-stop pita, ali i o usvajanju deteta.

- Baka me non-stop pita kada ću da stanem na "ludi kamen". Svi ostali su u fazonu, nemoj da žuriš, ali baka želi da dočeka praunuče, tako da ko voli moju baku... Čitala sam o tome da žene mogu da usvoje dete, ako i budem imala svoje, ako budem mogla da učinim da nekome bude bolje, što da ne. Možda ću biti posesivna majka, ne mogu to da kažem dok ne budem u toj ulozi - ispričala je Kija Kockar.

Izvor: Pink.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još