NAS TROJE: Jelena Pešić uživa u blagoslovenom stanju i odbrojava dane do venčanja sa Mladenom Vuletićem (FOTO)

Učesnica treće sezone rijaliti programa "Zadruga" Jelena Pešić iznenadila je svoje fanove kada je pre nekoliko meseci otkrila da je njen emotivni partner kontroverzni pobednik sedme sezone šou programa "Parovi" Mladen Vuletić.

Bivšoj zadrugarki se nakon deset meseci provedenih na imanju u Šimanovcima život drastično promenio, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Jelena je nedavno postala voditeljka "RED televizije" na kojoj sa svojim nekadašnjim cimerima iz šimanovačke "Bele kuće" vodi jutarnji program "Ne gledam ti ja to".

U emotivnom životu, takođe su joj procvetale ruže. Lepa Smederevka krajem decembra prošle godine u javnosti je ozvaničila ljubavnu vezu sa Mladenom.

Jelena gotovo svakodnevno sa vernim pratiocima na svom profilu na društvenoj mreži Instagram deli dogodovštine iz privatnog života, a tako je bilo i kada objavila vest da će se ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi - ulozi majke.

Zanosna crnka redovno deli fotografije i video-snimke sebe i poznatog Crnogorca, koje pokazuju koliko uživaju u svojoj ljubavi. Ni juče nije napravila izuzetak, te je objavila fotografiju iz provoda i kratko napisala:

- Nas troje.

Jelena i Mladen svoju ljubav krunisaće brakom sledeće nedelje, 2. aprila i kako pišu domaći mediji, sve je spremno za njihov veliki dan.

Autor: Nadlanu.com
Foto: mladenvuleticdjoma/Instagram

Pogledajte još