Jelenin i Novakov prvi poljubac!

Odmor od tenisa, šljake i reketa Novak Đoković provodi sa devojkom Jelenom Ristić u Kanu – na spektakularnom filmskom festivalu gde zabava traje od noći do jutra.

Mladi par odlično se snalazi u ambijentu svetskog džet seta, a svojom spontanošću, mladošću i pozitivinim duhom uspešno privlači pažnju i onih čiji su pogledi uglavnom usmereni ka nebesima.

Novak kao Novak i ovog puta je izvukao džokera iznenađenja iz rukava – na crvenom tepihu, obučen u smoking po protokolu, prepun emocija, zastao je pred fotoreporterima i poljubio svoju devojku – i medijima poklonio "svetsku ekskluzivu“...

Sa lica mesta Đoković je svoje impresije podelio sa "pratiocima“ na Tviter i Fejsbuk profilima: " Jelena i ja smo prošetali crvenim tepihom. Bio je to poseban doživljaj. Pozornica je fantastična. Sve to ide uživo na Kanalu +“ (francuska TV stanica je snimila dokumentarac o najboljem srpskom teniseru)...

Izrazio je drugi reket sveta i sopstveno oduševljenje organizacijom, protokolima, događajima, filmovima, pa i ljudima na prestižnom Kanskom festivalu: "Učestvovao sam na dobrotvornom modnom događaju „Moda za pomoć“. Naomi Kembel je bila domaćin. Bilo je vrlo zabavno. Ona je hodala snalažljivo kao mačka, a ja sam se trudio da ne padnem na pisti“ .

Da je Novak Đoković trenutno najveća planetarna zvezda dale su mu u Kanu do znanja i poznate face iz svetskog dežt seta, a Srbin prepun duha po ko zna koji put im je pokazao da je on normalan momak na početku svojih dvadesetih.

Izvor: www.novosti.rs

Pogledajte još