NIKADA VAS NEĆE RAZOČARATI U SPAVAĆOJ SOBI: Koja tri znaka Zodijaka su najbolji ljubavnici?

Strast je veoma važan začin svake uspešne veze. U nekim vezama je ima više, u nekim manje, ali je važno da je pristuna. Ako je verovati astrologiji, količina strasti u vezi zavisi i od toga kojem znaku Zodijaka partneri pripadaju.

Evo koja tri znaka nose epitet najboljih ljubavnika:

Škorpija

Najstrastveniji znak Zodijaka definitivno je Škorpija. Za ovaj znak kažu da je neverovatno dobar ljubavnik koji ima urođeni seksualni instinkt. Škorpije vole divlji seks u najneobičnijim pozama i na najčudnijim mestima. Uzbuđuje ih sve što im je novo.

On uživa u seksi donjem vešu, igranju igrica u krevetu, tajnovitost kod potencijalnog partnera mu je neodoljiva. Voli da otkriva i osvaja, pa ga ne zanimaju previše oni koji mu se "nude na tacni".

Takođe, za vreme seksa mu je jako bitno da ukloni sve barijere između sebe i partnera kako bi stvorio seksualno jedinstvo potpuno "ogoljeno" od svih inhibicija.

Lav

Za Lava kažu da je zver u krevetu, toliko strastven da iskre lete na sve strane. Ipak u isto vreme vrlo je nežan i pažljiv. Lav je sklon dominaciji u svim aspektima života, pa je takav i tokom vođenja ljubavi.

Voli da mu partner ispunjava seksualne želje, ali je spreman i da uzvrati istom merom.

Seks u krevetu Lavu je sasvim dovoljan jer je pomalo tradicionalno nastrojen. Iako nije sklon da strasti ispoljava na različitim mestima, kao što to čini Ovan, ipak voli kada ga partner iznenadi nekim neobičnim predlogom, posebno ako to podrazumeva romantiku i intimu.

Ovan

Ovaj znak poseduje ogromnu energiju, a strast kod Ovna je kao vatromet. Ako želite da kod njega rasplamsate želju, koja će dovesti do eksplozije osećanja morate da mu budete zanimljivi, sama privlačnost nije dovoljna jer vole izazov.

Kada se upusti u vezu s nekim ko nije toliko raspoložen za izazove kao on, Ovnu će nakon nekog vremena takav partner dosaditi i zabavu će potražiti na nekom drugom mestu. Zabava mu je podjednako važna kao i dobar seks.

Za Ovna kažu da je vrhunski ljubavnik, prepun strasti, a njegove seksualne apetite ne mogu pratiti svi. Što se njega tiče, vođenja ljubavi nikad nije dosta, a strastima se može prepustiti više puta dnevno. Za njega je seks samo u krevetu previše dosadan, pa ga praktikuje gde god se za to ukaže prilika.

Izvor: Prva.rs/24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još