ŽURKA SA NASLEDNICIMA: Šako Polumenta upriličio veliko slavlje povodom 54. rođendana (FOTO)

Pevač Šako Polumenta pre dva dana napunio je 54 godine. Popularni folker ovim povodom upriličio je veliko slavlje kome su prisustvovali njegovi bliski rođaci i prijatelji.

Popularni folker na društvenoj mreži Instagram podelio je nekoliko fotografija i video-snimaka nastalih tokom proslave u Podgorici.

Slavljenik je uživao u pažnji supruge Vesne i dece, ćerki Rijalde i Rijane, kao i sina Adisa.

Nakon proslave Šako se svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram obratio i sumirao još jednu godinu koju ostavlja za sobom.

- Rođendan kao svaki (kažu)... Nije tako. Svaki na svoj način je najlepši. Ne znam koja je reč jača... Najlepši ili najposebniji? Bilo kako bitan je osećaj koji stanuje u svima nama u tom trenutku. Neko ima sve što poželi i više od toga ali praznina je jača od sreće i zadovoljstva. Tako da su male stvari u ovom trenutku bitnije nego najglamuroznija dešavanja koja drugi može da ti priredi. Ono što je u srcu je u ovom trenutku i zauvek uz mene. Eto šta je moć jedne velike ličnosti i karijere! - napisao je Šako pokraj fotografije na kojoj pozira uz rođendansku tortu.

Nakon objave muzičke zvezde iz Crne Gore usledile su čestitke njegovih kolega, prijatelja i fanova, koji su mu poželeli da još dugo slavi svoje rođendane, te da ga prate dobro zdravlje i sreća.

Foto: sakopolumenta/Instagram
Foto: sakopolumenta/Instagram
Foto: sakopolumenta/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sakopolumenta/Instagram

Pogledajte još